udio
 

Acrofacial Vitiligo

Vitiligo ili Leukoderma je čest kože stanje u kojem je gubitak pigmenta iz područja na koži rezultira nepravilnim bijelim ili svijetlo ružičaste mrlje ili zakrpama. Koža ima normalnu teksturu. To se događa zbog neispravnosti stanica odgovornih za pigmentaciju kože, nazvanih melanocita. Vitiligo se može pojaviti u bilo kojoj dobi, a mogu utjecati na svakoga bez obzira na njihov spol ili etničku pripadnost. Gotovo 1-2% svjetske populacije je pod utjecajem Vitiligo. Iako je progresivno stanje, mnogi ljudi doživjeti više godina ili desetljeća bez razvoju novih spotova.

Acrofacial Vitiligo je tip Općeg Vitiligo (najčešće stječe Vitiligo tipa, u kojoj je raširena od bijele zakrpe. To je uglavnom utječe na lice, vrat i koščatim od ruke, noge, pazuha i sluznice površina).Pojam Acrofacial Vitiligo se odnosi na zajedničku distribuciju mliječno bijela ili svijetlo roza zakrpe u kojima se proteže u ograničenim dijelovima, daleko od centra tijela. U Acrofacial Vitiligo se mrlje pigmenta se uglavnom pojavljuju na glave, lica, ruke i noge. Osobe koje pate s Acrofacial Vitiligo obično imaju puno brige, budući da bolest utječe na izložene dijelove tijela, što društveno postaje neugodno.

Vitiligo nije zarazna na bilo koji način. Točan uzrok ove kronične kožne bolesti nije dobro razumio ipak, iako se čini da je rezultat kombinacije genetskih i imunoloških i biokemijskih i neurogeni čimbenici. To je često, iako ne uvijek, vidi u obitelji. Iako je stanje nema druge poznate učinke na tijelo, psihološki i socijalni učinci su dobro dokumentirani.

Danas, Vitiligo je treatable stanje, iako liječenje može potrajati neko vrijeme kako bi povratio pigment, a repigmentation ne može biti 100%. Tu je više istraživanja se provode nego ikad prije, u SAD-u, Europi i Aziji, nove tehnologije i istraživanja se mijenjaju liječnika pristupe stanju. Vjeruje se od strane mnogih stručnjaka da se s genetski i biomedicinskih tehnologija poboljšanje, vidjet ćemo bolje razumijevanje Vitiligo, kao i brži i pouzdaniji tretmani za to, i druge autoimune uvjeti vrlo brzo.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on Facebook Follow CureVitiligoOil on Twitter