udio
 

Korištenje i Uputa

Ocistite zahvacena podrucja s obicnom vodom i rucnik da se osuši. Sada nanesite ulje na zahvacene kože i nježno masirajte prstiju dok se apsorbira u kožu.

Primjena Anti-Vitiligo je da se svakih 24 sata (povoljno prije povucen u krevet) kroz iz cijelog perioda lijecenja. Ulje ne smije biti oprana prije 6 sati za optimalnu prednost.Trajanje može se produljiti do, ali ne više od 12 sati. Ako se ulje mora biti oprana prije 6 sati za bilo pritiskom razloga, pacijent može prebaciti na rasporedu dva puta dnevno.

Dok putem Anti-vitiligo, tocnost i redovitost je obvezno. Lijecenje treba primijeniti u isto doba dana, i trajanje primjene ne bi trebala znacajno razlikovati.

Anti-Vitiligo ™ ide debljine na temperaturama ispod 15C/59F, ali nastavlja normalno dosljednost zagrijavanju tople vode. To je više prikladno za pohranu ulja na 20-30C/68-86F, Anti-Vitiligo treba koristiti samo kada je tekucina i treba dobro protresti prije nanošenja.

Mjere opreza

Izlaganje suncu mora se povecavati postupno pocevši od nekoliko minuta na pocetku. Preporucujemo da ljudi s vrlo osjetljivom kožom ili prethodna povijest alergijske sklonosti treba primijeniti u lijecenju na estetski manje važan malom podrucju za nekoliko dana prije nego što oni poceti koristiti na licu i rukama. Izravno dnevno svjetlo najbolje je izbjegavati u takvim pojedincima.

Anti-Vitiligo je dotjerivanje tradicionalnom receptu, a tradicionalno se preporuca da biste trebali izbjegavati konzumiranje visoko antigenski materijale kao što su riba, meso i jaja.

Konsolidacija lijecenja

Nakon što je normalno ten zahvacenih dijelova je obnovljena, vrlo je poželjno da lijecenje treba nastaviti u dodatnom roku od 45-60 dana. Ova konsolidacija faza tretmana je potrebno, jer pocetni oporavak ne može biti potpuna kao što se cini. Još uvijek može biti maleni nezacijeljene podrucja bolesti.

Nuspojave

Ne incidencija lokalne ili generalizirane nuspojave još nije izvijestio osim rijetkih pritužbi kratkotrajan iritacija / osip u pojedinca s hiper-osjetljivom kožom. To se lako može upravljati tako što sljedece prilagodbe.

1) Razrijediti ulje:
Anti-Vitiligo može se razrijediti pomocu kokosovo ulje, u omjeru 3:1. To znaci da 1 dio od cistoga kokosovo ulje do 3 dijelovima Anti-vitiligo ™. Ako se nadraženost nastavi, bez obzira na ove mjere, dodatno razrjedivanje može se pokušati sa slicnom kolicinom ciste kokosovo ulje. To se može smatrati u najvecoj mogucoj razrjedenja.

2) Smanjiti ukupno vrijeme primjene:
Ako razrjedivanje strategija ne uspije kontrolirati iritacije, trajanje dnevnog primjeni Anti-Vitiligo ™ takoder može biti smanjena. Ostvaren je uspjeh pocetka lijecenja s 3 sati svakodnevnom primjenom. Ovo ogranicenje se zatim postupno povecavala do 6 sati tijekom razdoblja od 3 do 4 tjedna. Ovaj svibanj polako desenzitivirati kožu.

3) Smanjiti ucestalost primjene:
Druga opcija je smanjiti ucestalost primjene. To se može koristiti zasebno ili u kombinaciji gore navedenih mjera.Frekvencija se prepolovio u pocetku i postupno vratio na standardne rasporedu.

4) Ako nadraženost ne mogu biti kontrolirani s navedenih mjera:
Poželjno je prekinuti lijecenje. Strucna pomoc može se tražiti ako je potrebno.

 

order

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughter’s chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didn’t believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on Facebook Follow CureVitiligoOil on Twitter