udio
 

Kako se Vitiligo dijagnozom?

Kronični poremećaj kože Vitiligo koja uništava pigment boje ili stvaranje stanica u koži, pod nazivom melanociti, a također može utjecati na sluznicu (poput tkiva unutar usta i nosa) i oka. Kao rezultat toga, glatka, mliječno bijela ili svijetlo ružičaste mrlje u sredini obično pigmentnih pojaviti. Kosa također može pretvoriti u bijelo / siva koja raste u područjima pogođenim Vitiligo i na kožu. Kako otkriti ako osoba ima vitiligo, na liječnička dijagnoza Vitiligo će se na temelju fizikalnog pregleda, medicinske povijesti, i laboratorijskim testovima.

Vitiligo će vjerojatno biti osumnjičen od strane liječnika ako izvješće (ili fizički pregled otkriva) bijele zakrpe od kože na tijelu, osobito na suncu izloženim područjima, kao što su lice, ruke, noge, ruke i usne. Ako Vitiligo se sumnja, liječnik će vas pitati o vašoj povijesti bolesti. Važni čimbenici u dijagnozi uključuju obiteljsku povijest Vitiligo, opekline, osip ili druge kože traume koja se dogodila na mjestu Vitiligo 2 do 3 mjeseca prije nego je započeo depigmentation, stres ili fizičke bolesti, i preuranjeno graying u kosi (prije dobi 35). Osim toga, liječnik će vas pitati da li vi ili netko u vašoj obitelji imao bilo autoimune bolesti i da li su vrlo osjetljiva na sunce.

Liječnik može uzeti mali uzorak (biopsija) u zahvaćene kože za ispitivanje pod mikroskopom, kako bi potvrdili dijagnozu. U Vitiligo, uzorak kože obično će pokazati o potpunom nedostatku pigmenta koje proizvode melanocita. S druge strane, prisutnost upala stanica u uzorku može predložiti da drugi uvjet je odgovoran za gubitak pigmentacije.

Budući Vitiligo svibanj biti povezan s opasan anemija (stanje u kojem nedovoljnu količinu vitamina B12 se apsorbira iz probavnog trakta) ili hipertireoze (preaktivan štitnjača), uzorak krvi bolesnika također može biti potrebno od strane liječnika kako biste provjeriliBroj krvnih stanica i funkciju štitnjače. Za neke pacijente, liječnik može preporučiti pregled oka za provjeru uveitisa (upala dijela oka), koja se ponekad javlja s Vitiligo.Krvni test tražiti prisutnosti antinuklearnih antitijela (tip autoantitijela) također može biti učinjeno. Ovaj test pomaže utvrditi je li pacijent ima drugu autoimunu bolest.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on Facebook Follow CureVitiligoOil on Twitter