udio
 

UVB

Kronični poremećaj kože Vitiligo koja uništava pigment boje ili stvaranje stanica u koži, pod nazivom melanociti, a također može utjecati na sluznicu (poput tkiva unutar usta i nosa) i oka. Kao rezultat toga, glatka, mliječno bijela ili svijetlo ružičaste mrlje u sredini obično pigmentnih pojaviti. Kosa također može pretvoriti u bijelo / siva koja raste u područjima pogođenim Vitiligo i na kožu. Postoje mnogi tretmani dostupni za vitiligo danas i jedan od najuspješnijih one vani od njih je i UVB.

Uskopojasni UVB sada vidi kao zlatni standard liječenja za Vitiligo pokrivaju više od 20 posto tijela. UVB uskopojasni (NB) koristi UVB dio spektra od 311-312 nm. Ova regija je utvrđena za poticanje pigmenta stanice za proizvodnju melanocita u manje vremena nego je potrebno da se spali kožu. Bilo koja vrsta terapije svjetlom ima supresijski učinak na imunološki sustav, tako da eventualno može zaustaviti nova područja od formiranja, kao dobro. NB se može obaviti u liječničkoj ordinaciji s full-body ormar ili s liječničkog recepta, od kuće pomoću full-length ploču ili ručni uređaj.Dlanovnici su vrlo pogodan za male površine od vitiliga, ali su previše dosadan i težak koristiti za veće postotke kao oni pokrivaju vrlo mali prostor u isto vrijeme. NB se ponekad koristi u kombinaciji s drugim aktualnim tretmanima, ali je učinkovit za mnoge na svoju vlastitu. NB se može koristiti na djecu dovoljno stara da i dalje stajati i držati na naočale. Rezultati su često vidjeli počinje između 30 i 60 tretmana, a liječenje se obično daje 3 puta tjedno. Potencijalni nuspojave NB su gori ako se koriste predugo. Ako koristite puno radno tijelo ploču ili okvir, normalna koža može preplanuli ten, povećanje kontrasta. Samo pune veličine tijela jedinica osigurati imunosna supresija potreban za stabilizaciju koji bi mogli zaustaviti daljnji gubitak pigmenta, kao što su ručni jedinice samo liječiti izoliranih područja. Zaštita očiju se nosi tijekom liječenja kako bi zaštitili oči, ali nije potrebno kada je liječenje više.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on Facebook Follow CureVitiligoOil on Twitter