udio
 

vitiligo Simptomi

Vitiligo se odlikuje prisustvom bijelih ili blijedo zakrpe na koži ili male macules (područja različite boje kože). Vitiligo utječe na 1-2 milijuna ljudi u SAD-sama. Vitiligo je prisutan u oba spola i svih rasa.
Da bi se razumjelo simptome Vitiligo, prvo moramo se usredotočiti na uzroke bolesti. Znanost još nije u stanju odrediti točan uzrok ove bolesti. No puno je zna o bolesti u posljednjih nekoliko godina. Nekoliko hipoteze su predložene od strane znanstvenika da je uzročni faktor Vitiligo koji uključuju;

Autoimuni poremećaj:

Kao što hipertireoze ili hipotireoza povećava pacijenta osjetljivosti na Vitiligo. Prema toj teoriji, gen Tyr povećava osjetljivost melanocita na imunološki sustav. Kao što je po nekim istraživačima su melanociti sami su odgovorni za svoje uništenje.

Genetski poremećaj:

Vitiligo svibanj ili svibanj ne izvoditi u obitelji. Djeca roditelja s Vitiligo su više skloni naslijediti defektnih gena.

opekotina od sunca:

Također može potaknuti melanocyte uništenje dovodi do razvoja bijelih mrlja na koži, ali to je hipoteza u svojim početnim fazama. Nema čvrstih dokaza kopiju ove tvrdnje.

emocionalni stres:

Jedna je hipoteza sugerira da emocionalni stres dovodi do kemijskih promjena u tijelu koji može vratiti vodstvo na Vitiligo, ali opsežna studija potrebno je ojačati ovu hipotezu.
Of sve to, autoimuni poremećaj je najvjerojatnije i pouzdan uzrok Vitiligo. Više znanstvenih istraživanja u tijeku se širi na prirodu studija. Nadam se uskoro točan uzrok će biti poznat, a time i lijek će biti dostupne. Do sada još uvijek, bolest ostaje misterija, a time i nema točno i apsolutno lijek može se osigurati.
Bez obzira na uzrok, to je bijeli ili blijedo mrlje na koži koje su najveća neugodnost za pacijenta. Vitiligo pacijenti su često u zabludi za ogubaviti bolesnika i na taj način izbjeći i protjerivane. Ova društvena izolacija i osjećaj odbačenosti dovodi do psihološkog depresije i bolesnici osjećati još gore. To je važno za ljude koji imaju Vitiligo pacijenata u njihovoj obitelji i okolice, kako bi se učiniti da se osjećaju normalno i važno, a ne nekakva društvena isključenost i parija. Pokušajte ne početi na svojoj koži ponekad za naše oči govore naš um i napraviti štetu bez iskaza o našem dijelu.
Glavni simptom Vitiligo je pojava mrlja na koži. Postoje dvije vrste Vitiligo;

Non – segmentna Vitiligo:

 1. Pojavljuje se u bilo kojoj dobi.
 2. Lokalizirane ili generalizirane zakrpe. Zakrpe uglavnom su generalizirani na cijelo tijelo, stanje koje je poznato kao vitiligo Universalis.

segmentna Vitiligo:

 1. brzo širenje
 2. Auto-imunološki poremećaji ne igraju nikakvu ulogu.
 3. Za razliku od ne-segmentnim Vitiligo je mnogo vrsta i stabilna tematska tretman najbolje radi za njega.

 

Vitiligo zakrpe uglavnom pojavljuje na dijelovima tijela izloženim suncu;

 1. lice
 2. oči
 3. ruke
 4. nosnice
 5. usta
 6. zapešća
 7. spolni organ
 8. pupak
 9. rektalnog područja
 1. Rano graying kose je jedan od simptoma Vitiligo. Međutim, nisu svi bolesnici s Vitiligo pokazuju znakove ranog graying kose.
 2. Neki pacijenti pokazuju znakove gubitka boje u usnoj šupljini.

Vitiligo je jedan od rijetkih bolesti, ima širom svijeta prevalencija manje od 1%. Od dvije vrste, ne segmentna je češći. Jedna stvar koja se treba shvatiti da je Vitiligo je kronični poremećaj, to se širi polako, tijekom godina. Uglavnom su zakrpe se pojavljuju u 40. godini života. To su zakrpe neće ili ne će se širiti može prorekao.

 

order

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on Facebook Follow CureVitiligoOil on Twitter