udio
 

Koji su simptomi i znakovi Vitiligo?

Vitiligo (leucoderma) je poremećaj kože u kojem se posebne stanice kože, nazivaju melanociti koji čine pigmenta u koži, kao i tkiva, poznat kao sluznice koje se nalaze unutar usta, nos, spolovilo i rektalna područja, i mrežnici očiju, su uništeni. Kao rezultat toga, mliječno bijela ili svijetlo ružičaste mrlje na koži se pojavljuju na različitim dijelovima tijela. Kosa također može pretvoriti u bijelo / siva koja raste u područjima pogođenim Vitiligo i na kožu.

Postoje tri glavna uzroka vitiliga, uključujući žarišne uzorak u kojem de-pigmentacija je ograničeno na jedno ili samo nekoliko područja, segmentnim uzorak u kojem se de-pigmentni zakrpe razviti na samo jednoj strani tijela, i generalizirani pattern, najviše zajednički uzorak, u kojem de-pigmentacija javlja simetrično na obje strane tijela.

Ova bolest otkrivena je put natrag u vremenu, a može utjecati na svakoga bez obzira na dob, spol i rasu. Do danas, točni uzroci Vitiligo su nepoznati, a znanstvenici i liječnici su došli do brojnih teorija o uzrocima ove kronične bolesti. Međutim, to kronična kožna bolest je više vjerojatno da će razviti u osoba s određenim imunološkim bolestima, kao što su hyperthyroidism, alopecija areata, i opasan anemija, iako znanstvenici još uvijek ne zna točan razlog povezanosti Vitiligo i ovih autoimunih bolesti. Ipak, Vitiligo može biti nasljedna, to jest, može izvoditi u obitelji.Većina ljudi, koji imaju vitiligo, to razvijati prije 20 godina, dok, neki su ga razvijati prije 40 godina.

Postoje mnogi znakovi i simptomi Vitiligo.Najosnovnijih jedan je da osoba s ovom bolesti kože prvi će početi primjećivati ​​bijele mrlje na razvoju njegove kože. Vitiligo je više vjerojatno da će utjecati na kožu područja koja su više izložena suncu, kao što su ruke, ruke, noge, lice i vrat i bijele zakrpe mogu se naći upravo na tim područjima. Druge uobičajene područja za bijele mrlje na pojavljuju su pazuha i prepone, i oko usta, nosnice, oči, pupka, rektuma i genitalija. Other vitiligo Simptomi koje se mogu vidjeti kod ljudi je prerano graying od kose, obrva, trepavica, i bradom. Oni koji imaju tamnu kožu može primijetiti gubitak boje unutar usta, kao dobro.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on Facebook Follow CureVitiligoOil on Twitter