udio
 

Što je Vitiligo, i što ga uzrokuje?

Vitiligo je vrlo česta kožna bolest koja uzrokuje glatke bijele ili svijetlo ružičaste mrlje će se pojaviti na osobe obično pigmentirane kože kao i prijevremeno graying kose na tjemenu. Ove bijele / ružičast zakrpe pojaviti zbog pigmentacije pitanja, odnosno gubitak ili neispravan stanica, nazvan melanocita (stanice koje čine pigment), koji daje boju koži.Udio osoba uzimajući pogođene vitiligo poremećaj kože je od 1-2% širom svijeta, a to bolest nije zarazna.

Postoje dvije glavne vrste Vitiligo uzoraka, uključujući i ne-segmentni segmentni (opće). Non-segmentna Vitiligo uzorak je češća u ljudi, i to obično utječe na okolna područja tjelesne otvore, prste, nožne prste i koštunjave područja. Ova vrsta Vitiligo može pojaviti u bilo kojoj dobi, dok segmentna Vitiligo obrazac češći u adolescenata.

Glavni simptom Vitiligo je pojava bijelih / svijetlo ružičaste mrlje na koži područja koje je zahvaćeno. Ostali simptomi su bijele / sive boje kose mrlje u vlasištu i pigmentne abnormalnosti mrežnice ili šarenici oka.

Do danas, istraživači iz cijelog svijeta nisu sigurni o točnim uzrocima Vitiligo, te nekoliko teorije su se pojavili. Jedna teorija je da Vitiligo može biti autoimuna bolest. Ove bolesti se dogoditi kada vaš imuni sustav greškom napada neki dio vašeg tijela. U Vitiligo, imunološki sustav može uništiti melanocita u koži. Također je moguće da jedan ili više gena može napraviti osoba više vjerojatno da će dobiti Vitiligo.

Druga teorija je da melanociti sebe uništiti. Također, neki ljudi su izvijestili da jedan događaj, kao što su opekline ili emocionalne nevolji, pokreću Vitiligo, međutim, ti događaji nisu znanstveno dokazano da je uzrok Vitiligo.

Iako Vitiligo se ne može izliječiti, sigurno se može upravljati. Postoje razni lijekovi i masti dostupni na tržištu koji vam mogu pomoći u upravljanju ovaj poremećaj kože. Mnogi suvremeni lijekovi također su se pojavili tijekom godina, kao što su operacija i laserskih tretmana. Međutim, to je primijetio da se takvi lijekovi imaju određene nuspojave koje nisu dobro za pacijenta. Zato preporučujemo biljni formula za liječenje ove bolesti, kao što je naš CURE vitiligo ULJA.

order

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on Facebook Follow CureVitiligoOil on Twitter