udio
 

black Pepper

Nedavna istraživanja britanskih znanstvenika pokazuju da crni papar može dovesti do boljih tretmana za disfiguring stanje kože Vitiligo, pod nazivom, koji pogađa oko 1-2% svjetske populacije. On je studirao da piperin (spoj koji se daje crni papar svoj ​​duhovit, opori okus) prisutni u ekstraktu crnog papra je u stanju proizvesti na pigmentaciju na koži. Dakle, znanstvenici su zaključili da su crni papar može dokazati da se stvarno koristan za ljude s Vitiligo.

Kronični poremećaj kože Vitiligo koja uništava pigment boje ili stvaranje stanica u koži, pod nazivom melanociti, a također može utjecati na sluznicu (poput tkiva unutar usta i nosa) i oka. Kao rezultat toga, glatka, mliječno bijela ili svijetlo ružičaste mrlje u sredini obično pigmentnih pojaviti. Kosa također može pretvoriti u bijelo / siva koja raste u područjima pogođenim Vitiligo i na kožu.

Studija, provedena od strane medicinske znanstvenika tima King Collegea u Londonu pokazuju da su učinci piperin postati važno poboljšati kada se spojio s ultraljubičastim phototherapy kao što se događa u PUVA. The znanstvenika tim čini puno nade i pozitivno mišljenje o nalazu i oni imaju čvrsto uvjerenje da bi bilo revolucionarno otkriće da ima potencijal za promjenu znanstvenu scenu za Vitiligo.

Postoje mnoge piperin based proizvodi dostupni kao prehrambeni aditiv na tržištu danas, ali nitko se koriste za kože aplikacija. No studija je provedena o tome kako tijelo reagira na dugi rok do piperin.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on Facebook Follow CureVitiligoOil on Twitter