udio
 

genetika

Kronična kožna bolest Vitiligo pogađa oko 1-2% svjetske populacije. U ovoj bolesti, pigmenta ili boje što stanice kože, melanocita zove, su uništeni, a sluznice (poput tkiva unutar usta i nosa) i eyemay također biti pogođeni. Kao rezultat toga, glatka, mliječno bijela ili svijetlo ružičaste mrlje u sredini obično pigmentnih pojaviti. Kosa također može pretvoriti u bijelo / siva koja raste u područjima pogođenim Vitiligo i na kožu. Postoji nekoliko argumenata koji sugeriraju da Vitiligo je bolest ovisna o genetski, tako genetika igra veliku ulogu u definiranju tko bi mogao dobiti pogođeni.

Genetska istraživanja su pokazala da određeni geni su presudni za razvoj Vitiligo. Ova bolest je rekao da se uzrokovana nasljeđivanjem više uzročnih gena istovremeno, vjerojatno u raznim kombinacijama, u različitih ljudi, uz izloženost rizičnim čimbenicima okoliša ili aktivira koji još nisu poznate. Fenoli i stres je li emocionalni ili fizički, osumnjičeni su da se aktivira na okoliš, ali istraživanje se nastavlja u tim i drugim mogućnostima.

Vitiligo također teži da se javljaju češće s nekim drugim autoimunim bolestima, kao što su hiper-ili hipo-thyroidism (preko ili ispod-aktivan štitnjača), adrenocortical insuficijencije (nedovoljna od kortikosteroida hormona od strane nadbubrežne žlijezde), reumatoidni artritis, tipa 1 dijabetes, psorijaza, sistemski eritemski lupus, i opasan anemija (subnormala razina crvenih krvnih stanica uzrokovano nesposobnosti apsorbirati vitamin B12). To sugerira da se ovi različiti autoimune bolesti vjerojatno podijeliti barem neke predispoziciju genetskih ili okolišnih uzročnih čimbenika, iako su to uglavnom ostaju nepoznati.

Vitiligo utječe na oba spola, svih rasa, ali je izraženije kod ljudi s tamnijom kožom. Ona može početi u bilo kojoj dobi, ali oko polovice onih s Vitiligo ga razvijati prije 20 godina, a oko 95% prije 40 godina.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on Facebook Follow CureVitiligoOil on Twitter