udio
 

zatvoreni štavljenje

Poremećaj pigmentacija kože Vitiligo, zbog neispravnosti stanica koje proizvode pigment u koži (melanocita) je čest poremećaj kože diljem svijeta. Ova bolest razara melanocita u koži, i sluzav membrane (tkiva koje linije unutrašnjost usta i nosa, kao i genitalije i rektum područja), kao i mrežnice (unutarnji sloj očne jabučice). Kao rezultat toga, glatke bijele ili svijetlo ružičaste mrlje na koži se pojavljuju na različitim dijelovima tijela. Kosa koja raste u područjima pogođenim Vitiligo obično pretvara bijela kao dobro.

Znanstvenici danas stekli mnogo bolje razumijevanje kronične kožne bolesti Vitiligo kroz intenzivne i temeljita istraživanja nego u prošlosti. Iako Vitiligo smatrali neizlječivo u jednom trenutku, danas, broj medicinskih, kirurških i adjunctive terapije su dostupne i pokazali su se vrlo učinkovite.Glavni cilj u liječenju ove kronične bolesti kože je poboljšati nečije izgled pokriva pigmenta mjesta na tijelu uzrokovane Vitiligo. Jedan od najnovijih istraživanja učinili su pokazala da je jedan od načina za liječenje vitiliga je kroz Zatvoreni štavljenje.

Aktuelno PUVA je jedna od mnogih mogućnosti liječenja na raspolaganju za Vitiligo i izvodi se s UVA svjetla izloženosti jednom ili dvaput tjedno. Međutim, nedavno, UVB je korišten kao alternativa PUVA. Ova vrsta terapije može se primijeniti kao PUVA i dati do tri puta tjedno. Budući da je jednostavnije upravljati, ova vrsta terapije čini se da dobiva šire prihvaćanje.

Zatvoreni štavljenje je 'sunless sunčanja' koji može pomoći prikriti nedostatke dodavanjem boje pigmenta područja. To je učinjeno u salonima putem sprejevima. Zatvoreni štavljenje može pomoći, ali je u velikoj mjeri ovisi o tome koliko su velike mrlje pigmenta i kako tamna (ili svjetlo) svoje druge pigmentirani područje.

Prema najnovijim istraživanjima u New Yorku, zatvoreni štavljenje može biti zarazna za nekoliko mladih i onih koji je dobio zakačen na štavljenje kreveta može biti skloni zabrinutošću i substance abuse problem previše. Da biste ovo istraživanje, istraživački tim je 421 studenata iz sjeveroistočnom dijelu SAD-a i zamolio ih da ispune upitnik o navikama, zatvoreni štavljenje zlouporabe droga, anksioznost i depresiju.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on Facebook Follow CureVitiligoOil on Twitter