udio
 

medicinski Terapije

Postoji nekoliko načina liječenja na raspolaganju za liječenje kronične kožne bolesti vitiliga, od kojih se primjenjuju lokalno.

Neki od najčešće korištene su:

• Aktuelno steroidni terapija: steroidni kreme svibanj biti korisna u repigmenting bijele mrlje, osobito ako se primjenjuje u početnim fazama bolesti. Liječnici često propisuju blagi tematska kortikosteroidne kreme (skupina lijekova slična hormonima poput kortizona) za djecu do 10 godina i nešto jače za odrasle. Ova krema bi trebala biti primijenjena na bijele mrlje na koži najmanje 3 mjeseca prije nego što vidim nikakve rezultate. Corticosteriod kreme su najjednostavniji i najsigurniji tretman za Vitiligo, ali nisu kao učinkovit kao Psoralena photochemotherapy. Ipak, kao i sa bilo kojeg lijeka, ove kreme mogu izazvati nuspojave, posebno u područjima gdje je koža tanka, kao što su na licu i pazuha ili u genitalnom području.

• Psoralen Photochemotherapy: Također poznat kao Psoralena i ultraljubičaste A (PUVA) terapija, to je vjerojatno najučinkovitiji tretman za Vitiligo dostupna u Sjedinjenim Američkim Državama.Cilj PUVA terapije je repigment bijele zakrpe. Međutim, to je dugotrajan, a treba paziti kako bi izbjegli nuspojave, koje ponekad mogu biti teške. Psoralen je lijek koji sadrži kemikalije koje reagiraju s ultraljubičastim svjetlom uzrokuje tamnjenje kože.Tretman uključuje uzimanje psoralen na usta (oralno - koristi se za osobe s Vitiligo rasprostranjenog ili za ljude koji ne reagiraju na lokalno PUVA terapije) ili se primjenjuju na koži (lokalno - uglavnom koristi za ljude s malim brojem pigmenta zakrpe utječu na ograničeni dio tijela, a za djecu od 2 i starije koji imaju lokalizirane mrlje od vitiliga). Nakon toga slijedi pomno planiranog izlaganja suncu ili ultraljubičastog A (UVA) svjetlosti koja dolazi iz posebne svjetiljke. Tipično, dobit ćete tretmane u liječničkoj ordinacija, tako da možete pomno pratiti za bilo kakve nuspojave. Morate se smanjila izloženost suncu i na drugim puta. Za bolesnike koji ne mogu ići u ustanovu za primanje PUVA terapije, liječnik može propisati psoralen koji se mogu koristiti s prirodnim izlaganja suncu.Liječnik će vam dati pažljivo upute na obavljanje tretman kod kuće i vas pratiti tijekom zakazanih pregleda.

• Depigmentation: Ovaj tretman uključuje blijedi ostatak kože na tijelu kako bi se slagala s područja koja su već bijele. Za ljude koji imaju Vitiligo na više od 50 posto tijela, depigmentation svibanj biti najbolji izbor liječenja. Pacijenti primijeniti eter droga monobenzyl od hidrokinon (monobenzone) dva puta na dan na pigmentiranim područjima dok ne odgovaraju već pigmenta područja. Morate izbjegavati izravan koža-na-kožu kontakt s drugim ljudima za najmanje 2 sata nakon primjene lijeka, kao i prijenos lijeka može uzrokovati depigmentacija druge osobe kože.Glavni nuspojava terapije depigmentacija je upala (crvenilo i oteklina) na koži. Vi svibanj iskustvo svrab ili suhu kožu. Depigmentacija, tendira da bude stalno i nije lako obrnut. Osim toga, osoba koja prolazi kroz depigmentacija uvijek će biti neobično osjetljivi na suncu.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on Facebook Follow CureVitiligoOil on Twitter