udio
 

segmentna Vitiligo

Kronično stanje kože poznat kao Vitiligo uzrokuje depigmentacija na dijelovima kože. To se događa kada melanociti, stanice koje čine pigmenta, ili daju boju kože, umrijeti ili neispravan.

Vitiligo se mogu klasificirati na različite načine. Jedna od dviju najčešćih i lako razumljiv kategorije Vitiligo je segmentni oblik Vitiligo (drugi se Generalizirani oblik Vitiligo).

Gdje Generalizirani oblik Vitiligo se često pojavljuje kao simetrična bijelim zakrpe na obje strane tijela, a također je poznat kao bilateralne vitiligo, segmentni oblik Vitiligo utječe na samo jedno područje tijela gdje je mliječno bijela ili svijetlo ružičaste mrlje na koži mogu nastati. To je poznato kao jednostrano lokaliziranim ili segmentalna Vitiligo. Jednostrano Vitiligo je rjeđi od bilateralnog Vitiligo. Javlja se najčešće kod djece. Više od polovice pacijenata sa segmentnim Vitiligo imaju mrlje bijele dlake.

Iako točan uzrok Vitiligo je još uvijek nepoznat, istraživanje sugerira da je svibanj proizlaze iz autoimuni, genetska, oksidativni stres, neuronske ili virusnih uzroka. To je utjecalo 1-2% svjetske populacije i može početi u bilo kojoj dobi u bilo kojem spolu ili etničkoj skupini.

Vitiligo je više vjerojatno da će utjecati obojene rase. To mogu nestati spontano kod nekih pojedinaca, dok je svibanj pokazuju usporiti progresiju drugima.

Vitiligo može utjecati na bilo koji dio tijela, ali najčešće se pojavljuje na koži koja se obično izložena suncu, kao što su lice, vrat i ruke. To je vrlo čest kod ljudi čija koža je tamna ili preplanuo. Ponekad, to također može razviti na kožu. Pacijentove kose također može pretvoriti bijeli ili sivi zbog nedostatka melanina u tim područjima.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on Facebook Follow CureVitiligoOil on Twitter