udio
 

takrolimus

Vitiligo je jedan od najčešćih poremećaja u pigmentnim stanicama, nalazi u 1-2% svjetske populacije. To se može razlikovati pigmenta zakrpe kože na tijelu osobe. . Svatko, bez obzira na njihovu spolu, dobi ili nacionalnosti, može imati Vitiligo. Taj kronični poremećaj kože općenito se smatra da je autoimuna bolest u kojoj melanocita, pigment stanice u koži, su napadnuti od vlastitih tjelesnih imunoloških stanica i zaustaviti proizvodnju pigmentaciju. Različiti tretmani za Vitiligo su dostupni danas, uključujući i aktualnu ljekovitih tretmana kao što su mast takrolimus.

Prema rezultatima randomiziranih, dvostruko slijepih pokusa objavljenog u svibnju u časopisu Archives of Dermatology, takrolimus je o kao učinkovit u liječenju vitiliga kao clobetasol i svibanj biti željena prva linija liječenja za osjetljivu kožu područja. S obzirom na njegove imunomodulatorni svojstva i sigurniji profil od kortikosteroida, takrolimus mast nosi koristi i poboljšani odnos toksični učinak i pruža novu terapijsku alternativu aktualnim kortikosteroida kod djece s Vitiligo.

Imunomodulatori, kao što su takrolimus mast 0,1% i 0,03% i pimecrolimus vrhnja 1% odobren za liječenje atopijski dermatitis u odraslih bolesnika i bolesnika s više od 2 godina. Takrolimus se može koristiti kao alternativa aktualnim steroida u mnogim drugim oblicima dermatitisa, kao što su Vitiligo. Ova mast ne uzrokuje atrofije, telangiektazija ili negativne učinke očni tematska kortikosteroidima, koji ima ograničene primjene na lice i intertriginous područja.

Takrolimus djeluje na T-stanica i mastocita i zabranjivanje T stanica aktiviranje i proizvodnju proupalnih citokina, poput TNF (TNF), čija je razina viša u vitiligo lesional kože. Štoviše, on sprečava oslobađanje proupalnih medijatora u mastocita koje degranulaciji, a mnogi uspješni tretman sa Vitiligo takrolimus je izvijestio nedavno.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on Facebook Follow CureVitiligoOil on Twitter