udio
 

Uvjeti i odredbe

Primamo narudžbe samo na temelju činjenice da ste pročitali naše i prihvatili naše uvjete. Trebate potvrditi sa svojim lokalnim narko regulatornih tijela o biljnim lijekovima prije naručivanja.

JAMČE
Mi smo tako uvjereni da ćete biti zadovoljni s našom prirodni proizvod koji nudimo od 60 dana bezuvjetno novac leđa garancija.

• dostava
Narudžbe se obično šalju ako sljedeći dan dobila prije 1PM UTC (Koordinirano univerzalno vrijeme), osim nedjeljom. Narudžbe se dostavljaju u roku od 6-9 dana.

Kašnjenje u brodarstva:
Ne možemo predvidjeti kašnjenja zbog carinskog postupka. Takve odgode će biti obaviješten ako pošiljka je odgođeno za više od jednog tjedna. Ako netočne ili oštećene robe je primio ćemo reship robe.

• otkazivanje
Vi imate pravo otkazati narudžbu za punu naknadu prije nego što je roba otpremljena nam e-poruku na sales@curevitiligooil.com i navodeći Broj narudžbe na temu "red otkaz".

• vratiti novac

Najmanje dva mjeseca redovite primjene je potrebno za liječenje za rad. Molimo vas da provjerite da li ste koristili ovaj tretman dugo prije nego povrat novca.
  1. Dostava naknade nisu povratni.
  2. Za 10 posto rukovanje troškovi će se za prekršaj.
  3. Trošak povratka Anti-Vitiligo će biti vaša odgovornost. Nakon primitka vraćene robe na naše poslovne adrese, izračunati povrat će biti izdana podrijetlom kreditne kartice.

• privatnost
Mi smo posvećen zaštiti Vaše privatnosti i neće proći vaše osobne podatke trećim stranama (osim ako je u suradnji s policijom).

  1. Nećemo vas kontaktirati putem e-maila bez vašeg pristanka.
  2. Sve informacije prikupljene od vas je isključivo za transakcije vaše narudžbe.
• autorsko pravo
Sadržaj ovog web-stranicama zaštićeni su autorskim pravima. Njegov sadržaj mogu vidjeti ili preuzeti u privatne svrhe, ali ne može se koristiti u komercijalne svrhe bilo kojem mediju, bez našeg dopuštenja.

• odricanje
Svi naši e-poruke su virus provjeriti pomoću redovito ažuriran softver ali to je vaša odgovornost da provjerite e-poštu od virusa. Mi uzeti veliku brigu kako bi se osiguralo ove stranice je slobodan od bilo kakve pogreške, ali ne može se smatrati odgovornom za bilo kakve pogreške ili propuste izvan naše razumne kontrole.

order

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on Facebook Follow CureVitiligoOil on Twitter