udio
 

UVB PUVA

UVB (Ultravoilet B) i PUVA (Psoralin sa Ultra Violet A) su dvije najčešće korištene medicinske terapije za liječenje Vitiligo. I UVB i PUVA su vrlo popularni oblici foto terapije za vitiligo, ima svoj ​​vlastiti potencijal za uspjeh re-pigmentacija. Prema studiji objavljenoj u časopisu Watcha dermatologija 1. lipnja 2007, učinci UVB PUVA su u odnosu na randomizirano dvostruko slijepo suđenje. Rezultati su pokazali da je napredak brži, opsežan i estetski prihvatljivije s uskim band UVB, nego s PUVA. Dakle, Uskopojasni UVB sada smatra zlatni standard liječenja vitiliga, dok je, u prošlosti, PUVA se smatra zlatnim standardom liječenja za Vitiligo.

Postotak područja pokazuje poboljšanje je 20% u PUVA skupine i 50% UVB. Boja ponovno pigmentirane kože i uskladiti bolje s rodnom boje kože u skupini UVB nego PUVA tretirane skupine. Autori su zaključili da Uskopojasni UVB je siguran i učinkovit način liječenja u bolesnika vitiligo.

PUVA sustav, koji je uključivao korištenje UV svjetla izloženosti i uzimanja Psoralena pilule, imala različite nuspojave, koje se pokazalo neizdrživo za mnoge ljude. Uskopojasne UVB svjetla ploče i ormari riješiti probleme pretjeranog izlaganja ultraljubičastim povećavanjem isporuke uski-band UVB zračenja (311-312 nm u rasponu, najkorisnije komponenta prirodnog sunčevog svjetla), a smanjuje izloženost suvišnih UV zračenja.

To omogućuje pacijentima primati foto-terapija liječenja s manje izraženim rizikom spaljivanjem ili patogene izloženosti UV štetnih u rasponima. (To također izbjegava negativne nuspojave psoralens se koriste u konvencionalnoj PUVA terapije, od UVB liječenje ne zahtijeva nikakve dodatne lijekove.) Te prednosti su napravili Suzite sustava Band UVB sve popularnije među vitiligo bolesnika i njihove liječnike.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on Facebook Follow CureVitiligoOil on Twitter