udio
 

Vitiligo vulgaris

Vitiligo je kronična kožna stanje u kojem osoba je pigment čine stanice, nazivaju melanociti, u koži, kao i tkiva, poznat kao sluznice koje oblažu unutrašnjost usta, nos, spolovilo i rektum područja, i mrežnice u oči, su uništeni. Kao rezultat toga, mliječno bijela ili svijetlo ružičaste mrlje na koži se pojavljuju na različitim dijelovima tijela. Kosa također može pretvoriti u bijelo / siva koja raste u područjima pogođenim Vitiligo.

Vitiligo vulgaris (što znači zajednički Vitiligo) je uobičajena vrsta Vitiligo. Varijanta vrste uključuju linearnu, segmentna i trichrome i upalne Vitiligo. U vitiligo vulgaris, glatkom, mliječno bijele mrlje su široko distribuiran na zahvaćena tijelu osobe. U reda riječima, male mrlje na de-pigmentacije se šire u tuš uzorak izmiješana s normalne kože u segmentnim ili acrofacial uzorak. Ovo je najčešći tip s bilateralno simetričnih promjena, uglavnom distribuira preko lice, vrat, prsa, prsti, prsti, dlanove, stopala i lica otvori.

Zbog širokog širenja bolesti je obično teško liječiti sve dijelove jednako i liječenje može potrajati godinama. Osim toga, kirurgija svibanj ne biti opcija za pacijente Vitiligo vulgaris. Međutim, rarrow band UVB uspijeva psoralen i UVA zračenje kao glavni liječenju Vitiligo vulgaris u nekoliko europskih zemalja. Vitamin B12 i folna kiselina nedostatak u nekim vitiligo bolesnika potaknula je istraživače istražiti učinkovitost tih vitamina u liječenju vitiliga.Istraživanje potvrđuje da uskom rasponu UVB fototerapija je učinkovit tretman za Vitiligo i pokazuje da je co-tretman s vitaminom B12 i folna kiselina ne poboljšavaju ishod liječenja vitiliga s uskim phototherapy band UVB.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on Facebook Follow CureVitiligoOil on Twitter