udio
 

Woods Svjetiljka

Woods Svjetiljka je dijagnostički alat koji se koristi u dermatologiji otkriti nekoliko uvjeta koji utječu na kožu, uključujući Vitiligo spotova (i drugih bolesti kože i vlasišta), bakterijske infekcije, gljivične infekcije i porfirije. NAPOMENA: Ovo je lampa se koristi za pregled i otkrivanje i nije terapijski ili uređaj za tretman.

Woodova lampa ili Woodova svjetiljka je test izumio američki fizičar Robert Wood (1868-1955), koji koristi ultraljubičasto svjetlo usko gledati na koži. Često se naziva crnim svjetlom i UV zračenja, kao i budući da je nevidljiva oku.Test se radi dok sjedi u mračnoj sobi, obično u uredu dermatologa.Zdravstveni radnik uključuje u Woods lampa, ima ga 4 do 5 cm od površine kože se učio, i izgleda za bilo kakve promjene u boji kože. To je savjetovao da se ne treba gledati izravno u svjetlo. Tijekom ispitivanja, osoba koja se ispituje mora osjetiti ništa. Nema posebnih priprema je potrebno za ovaj test. Ako liječenje područje u pitanju sa svim tematska lijekova, možda ćete htjeti preskočiti zahtjev Prije nego posjetite liječnika. Također, ne opere prije testa, jer to može uzrokovati lažno negativan rezultat. Rezultati testa može se mijenjati s obzirom na rasvjetu sobi. Prostor mora biti tamno dovoljno točne rezultate. Ostali materijali također može sjaj. Na primjer, neki dezodoransi, make-up prozora, sapuni, pa čak i lint mogu biti vidljive s Woodova svjetiljka. Međutim, imajte na umu da nisu sve vrste bakterija i gljivica mogu otkriti sa svjetlom.

Ako osoba koja se ispituje nema bakterijske ili gljivične infekcije i je normalno, a zatim mu / joj je koža neće sjati, ili fluoresciraju pod ultraljubičastim svjetlom. Ako svjetlosnih ili tamno obojene mrlje se javljaju na njegove kože tijekom ispitivanja Woods Lampa onda to znači da pacijent ima neki od kožnih bolesti, a liječnik može ispitati da usko bolesti kože.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on Facebook Follow CureVitiligoOil on Twitter