Share
 

vitiligo Acrofacial

Vitiligo eller leukoderma är en vanlig hudsjukdom där det finns avsaknad av pigment från områden av huden vilket resulterar i oregelbundna vita eller ljust rosa prickar eller fläckar. Huden har normal struktur. Detta sker på grund av fel på celler som ansvarar för hud pigmentering, så kallade melanocyter. Vitiligo kan uppstå i alla åldrar och kan drabba vem som helst, trots sitt kön eller etnicitet. Nästan 1-2% av världens befolkning har påverkats av vitiligo. Även om det är ett progressivt tillstånd, många människor upplever år eller årtionden utan att utveckla nya platser.

Acrofacial vitiligo är en typ av generaliserad vitiligo (den vanligaste förvärvade vitiligo typ, där det finns en stor spridning av vita fläckar. Det oftast drabbar ansikte, hals och benutskott av händer, ben, armhålor och slemhinnor). Termen Acrofacial vitiligo hänvisar till den gemensamma fördelningen av mjölkaktig vit eller ljus rosa fläckar där det sprider sig i begränsade delar, bort från centrum av kroppen. I Acrofacial vitiligo de depigmented fläckar visas främst på huvud, ansikte, händer och fötter. Människor som lider av Acrofacial vitiligo har vanligtvis en hel del känslomässigt lidande, eftersom sjukdomen effekter de utsatta delarna av kroppen, vilket socialt blir pinsamt.

Vitiligo är inte smittsam på något sätt. Den exakta orsaken till detta kronisk hudsjukdom är inte väl förstådd men, om det verkar vara resultatet av en kombination av genetiska och immunologiska, biokemiska och neurogen faktorer. Det är ofta, men inte alltid, sett i familjer. Även om tillstånd har inga andra kända effekter på kroppen, de psykologiska och sociala effekter väl dokumenterade.

Idag är vitiligo en behandlingsbart tillstånd, men behandling kan ta lite tid att återfå pigment, och repigmentation kan inte vara 100%. Det finns mer forskning som bedrivs än någonsin tidigare, i USA, Europa och Asien, ny teknik och forskning förändras läkarnas förhållningssätt till sjukdomen. Det anses av många experter som med genetisk och biomedicinsk teknik förbättras kommer vi att se en större förståelse för vitiligo, samt snabbare och mer tillförlitliga behandlingar för detta, och andra autoimmuna tillstånd mycket snart.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter