Share
 

Albinism och vitiligo

Albinism är en sjukdom som åstadkommer den totala hudpigmentering hos en kropp. Folk brukar föds med albinism. Detta är en typ av genetisk defekt som förhindrar huden från att en frisk mängden melanin även känd som pigment eller hudfärg. Albinism orsakar förlust av hudpigmentering att så långt att bärare av denna sjukdom har vanligtvis ringa eller ingen färg på det totala kroppen. Även området runt ögonen och håret påverkas. Å andra sidan är vitiligo en hudsjukdom som orsakar förlust av pigmentering i fläckar på vissa områden på kroppen under en tidsperiod. Människor som görs av denna sjukdom utveckla det som de blir äldre, men de inte föds med denna åkomma. Nästan alla typer av albinism effekter pigmentering i ögonen, vilket leder till andra typer av synfel, som inte lätt korrigeras med glasögon. Albinism gör en person mer benägen att solen hälsoproblem krämpor.
låg immunitet upplevs av albino patienter gör det lättare för andra sjukdomar att attackera kroppen whick gör Albino patienter mer mottagliga för sjukdomar, dock inte Albinism sig inte orsaka dödlighet. När det gäller vitiligo, finns det inga andra hälsoproblem relaterade till denna sjukdom. Det orsakar bara missfärgning och ibland effekter ögonen. Det finns vissa likheter mellan Albinism och Vitiligoat som kan orsaka en lekman att blanda ihop med varandra. De sjukdomar delar också en länk i genetiskt arv. Men båda sjukdomarna är i sig olika till sin natur. Det finns en stor similiraity mellan människor drabbade med albinism och Vitiligoat det är där de har sitt psykiska tillstånd. Tecken på brist på förtroende och depression uppvisas av båda patienter. Eftersom båda dessa sjukdomar uppvisar deras effekter visuellt är bärare av dessa sjukdomar plågas av en känsla av känslighet när det gäller deras fysiska utseende. Vitiligoat effekter approxamately en procent av befolkningen. Å andra sidan, uppträder Albinism oftare, sufferes approxamately 1 i var 2000 födslar av denna sjukdom. Albinism är en bicochemical störning, medan är Vitiligoat en autoimmun rubbning.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter