Share
 

Hur kan man klara av de känslomässiga och psykologiska aspekterna av vitiligo?

Den kroniska hud sjukdom vitiligo är inte skadligt medicinskt eller fysiskt smärtsamt, men det kan vara ganska förödande för vissa som lider av det i termer av psykologiska och emotionella effekter. Särskilt i länder som Indien och andra tredje världen länder, de med sjukdomen, är främst kvinnor, som ibland diskrimineras i äktenskapet. För vissa har att utveckla vitiligo efter äktenskapet också varit grunderna för äktenskapsskillnad.

Vita fläckar av vitiligo kan påverka känslomässigt och psykiskt välbefinnande och självkänsla av någon, oavsett hans / hennes ras och kultur. Personer som lider av vitiligo är sannolikt att uppleva känslomässig stress, särskilt om villkoret utvecklas på synliga delar av kroppen, inklusive ansiktet, händer, armar och fötter, eller på könsorganen. Tonåringar, som ofta särskilt oroade över sitt utseende, kan bekymrad av en utbredd vitiligo. Vissa personer som har vitiligo känna sig deprimerade, generad, skamsen eller orolig för hur andra kommer att se dem och vad som kommer att vara deras reaktion.

Det finns dock flera sätt att hjälpa människor att hantera vitiligo. Det finns också olika behandlingar som kan minimera, kamouflera, eller, i vissa fall till och med eliminera vita fläckar från en persons kropp. Det viktigaste att göra först är att hitta en läkare som är kunnig om sjukdomen och tar det på allvar. Han bör också vara en god lyssnare och kunna ge känslomässigt stöd. Du måste låta din läkare om du känner dig deprimerad, eftersom läkare och andra psykiska vårdpersonal kan hjälpa människor att hantera depression. Du bör också lära sig så mycket som möjligt om sjukdomen och behandling val så att du kan delta i viktiga beslut om din vård.

En annan sak som kan verka för en vitiligo patient att hantera hans / hennes tillstånd är att prata med andra människor med vitiligo. Du kan hitta stödgrupper för patienter, familjer och läkare att diskutera detta med. Familj och vänner är en annan källa till stöd.

Vissa människor med vitiligo har funnit att kosmetika som täcker de vita fläckar förbättra deras utseende och hjälpa dem att må bättre om sig själva. Du kan behöva experimentera med flera märken av att dölja kosmetika innan du hittar den produkt som fungerar bäst.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter