Share
 

Hur vitiligo diagnosen?

Den kroniska hud sjukdom vitiligo förstör pigmentet eller färg gör celler i huden, som kallas melanocyter, och kan också påverka slemhinnor (t.ex. vävnad inne i munnen och näsan) och öga. Som ett resultat, slät, mjölkaktig vit eller ljust rosa fläckar i mitten av normalt pigmenterad hud visas. Håret kan också vända vit / grå som växer i områden som drabbats av vitiligo och på hårbotten. För att upptäcka om en person har vitiligo, kommer läkaren diagnos av vitiligo baseras på en fysisk undersökning, medicinsk historia, och laboratorietester.

Vitiligo kommer sannolikt att misstänkas av en läkare om du rapporten (eller fysisk undersökning avslöjar) vita fläckar i huden på kroppen, särskilt på sön-exponerade områden, såsom ansikte, händer, fötter, armar och läppar. Om vitiligo misstänks, kommer läkaren frågar om din sjukdomshistoria. Viktiga faktorer i diagnosen ingår en familjehistoria av vitiligo, solbränna, utslag eller andra hud trauma som inträffade på platsen av vitiligo 2 till 3 månader innan pigmentborttagning började, stress eller fysisk sjukdom, och för tidigt åldrande av håret (före ålder 35). Dessutom kommer läkaren fråga om du eller någon i din familj har haft några autoimmuna sjukdomar och om du är mycket känslig för solen.

Läkaren kan ta ett litet urval (biopsi) av de drabbade huden att undersöka i mikroskop, för att hjälpa bekräfta diagnosen. I vitiligo, kommer huden provet brukar visa en fullständig frånvaro av pigment-producerande melanocyter. Å andra sidan kan närvaron av inflammerade celler i provet antyder att ett annat tillstånd är ansvarig för förlusten av pigmentering.

Eftersom vitiligo kan vara förenat med perniciös anemi (ett tillstånd där en otillräcklig mängd vitamin B12 absorberas från mag-tarmkanalen) eller hypertyreos (en överaktiv sköldkörtel), ett blodprov hos patienten kan också krävas av läkaren för att kontrollera av blodkroppar och sköldkörtelfunktion. För vissa patienter kan läkaren råda en ögonundersökning för att leta efter uveit (inflammation av en del av ögat), som ibland sker med vitiligo. Ett blodprov för att leta efter förekomst av antinukleära antikroppar (en typ av autoantikropp) kan också göras. Detta test hjälper till att bestämma om patienten har en annan autoimmun sjukdom.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter