Share
 

Tecken på vitiligo

En hudsjukdom, kan vitiligo föras på av olika utlösande orsaker. Även vitiligo kan utvecklas i alla åldrar, dess tecken ofta först visas i åldern 20 och 30. De flesta personer med denna sjukdom i övrigt är frisk och har normal känsel i huden och textur. Emellertid kan vitiligo vara vanligare hos personer som har vissa autoimmuna sjukdomar. Dessa sjukdomar kan omfatta vitamin B-12 brist anemi som kallas perniciös anemi, Addisons sjukdom, eller störningar sköldkörteln som hypotyreos och hypertyreos. Vitiligo har också en potential att påverka alla raser och båda könen lika.

Den primära kännetecknet av vitiligo är förlusten av pigment som ger färg på huden. Hår växer från vitiligo drabbade--områdena saknar också färg och visas som grå. Dessutom kan Individer med denna störning få pigment abnormaliteter i iris eller näthinnan i ögat. Därför är det viktigt att bekämpa de andra störningar som för med sig vitiligo längs. När vitiligo diagnostiseras blir dess behandling oumbärlig. Emellertid är det naturliga förloppet av sjukdomen svårt att förutsäga. Ibland Vitiligo märken avbryta bilda utan behandling, men i de flesta fall handlar pigment förlust större delen av ytan av huden.

Den exakta orsaken till vitiligo är fortfarande ett mysterium för den medicinska världen. Men är det ofta trodde att stress, generellt låg immunitet nivå och hormonella anslutning är bland flera utlösande faktorer för denna sjukdom. Förekomsten av huden störning av vitiligo ca 28% är ärftlig, är 30% maskar angripet och 42% är stressrelaterade. Vitiligo fläckar uppträder i allmänhet med väl definierade kanter på grund av perifer hyperchromia. Vitiligo utvecklar i allmänhet i en av tre mönster som är:

 • Focal Mönster
 • segmentell Mönster
 • generaliserade mönstret

I fokus mönster är pigmentet förlusten begränsad till några få områden. I segmentell mönster, tecken på vitiligo visas som de-pigmenterade fläckar på endast en sida av individernas kroppar. Medan, i allmän smattra, inträffar de-pigment på olika delar av kroppen. Förutom att framstå som bleka / vita fläckar på huden, kan personer med vitiligo har också tidigt grånande av ögonfransar, ögonbryn, skägg och hårbotten hår. Personer med mörk hud kanske märker en förlust av färg inuti munnen.

Människor som utvecklar vitiligo oftast märker första vita mjölkiga märken på huden av sina kroppar. De bleka märken kan utvecklas på dina ögon, ansikte, hals, armhålor, armbågar, händer, könsorgan eller knän. De vitiligo märken är vanligare i solexponerade områden som ansikte, läppar, händer och armar. Det skall också noteras att den förlust av hudens Pigmentet kan vara snabb under de tidiga stadierna av sjukdomen. Människor som utvecklar vitiligo har oftast ingen klåda, smärta eller andra tecken.
 
På att se någon av de ovan nämnda tecken på vitiligo, rådfråga läkare omedelbart. Det är viktigt att veta om patienten eller någon i hans / hennes familj har haft någon autoimmun sjukdom eller om patienten är känslig för solen. Dessutom är det också viktigt att veta patientens sjukdomshistoria som inkluderar solbränna, ett utslag eller andra hud trauma vid området vitiligo 2 till 3 månader innan de-pigmentering började, fysisk sjukdom eller stress, och för tidigt åldrande av håret innan 35 års ålder etc. läkaren kan sedan ha möjlighet att undersöka den enskilda med vitiligo för att utesluta andra medicinska problem.

De flesta av de gånger, blir människor rädda när han ser något blek plåstret på huden och fruktar att det ska vara vitiligo. Dock kan varje vit fläck är inte vitiligo och kan utvecklas på grund av leversjukdomar och Taenia infektion, maskar, kalciumbrist eller till och med spetälska. Så är det alltid klokt att rådfråga läkare omedelbart efter att se vita fläckar på huden.

Generellt när någon hitta vita fläckar på sin hud, så är det en klar indikation på vitiligo. Normalt dessa speciella vita fläckar som finns på vissa synnerhet är som:

 1. händer
 2. fot
 3. Face
 4. Lips
 5. armhålor
 6. ljumsken

runt

 1. mun
 2. ögon
 3. könsorganen
 4. rektala områden

vitiligo Utseende

Det finns tre vanliga typer av vitiligo utseende som ges nedan:

 1. Depigmentering inträffar symmetriskt på båda sidor av kroppen och detta är den mest allmänna typ.
 2. I denna typ, är depigmentering begränsas.

•  I den sista typen depigmented plåster växer bara en region av kroppen.

Medicinsk Identifiering av vitiligo

Vi kan också medicinskt upptäcka eller ta reda på vitiligo genom att ge vissa laboratorietester. Att rensa identifiering eller diagnos, måste vi ge ett litet urval av vårt huden för att läkaren som att granska den under mikroskop och om vår hud prov är utan pigment melanocyter än finns det ingen vitiligo, men om inflammerade celler finns i vårt urval huden som det kan rekommendera att pigmenteringen orsakas av vissa andra skäl. Perniciös anemi eller hypertyreos är ofta förknippade med vitiligo och det är av denna anledning som ibland läkaren kontrollera ett blodprov-cell. Ögonundersökning rekommenderas också att en del människor för att kontrollera om sanningar som nu och då händer från vitiligo.

Q: Vad är uppkomsten av vitiligo? Som är mer benägna att drabbas av den, män eller kvinnor eller barn?

A: Vitiligo kännetecknas av förekomsten av vita fläckar på huden. Dessa fläckar visas när melanocyter dvs Melanin celler (dessa celler förekommer naturligt i huden och producerar melanin, som är en brun-svart pigment som normalt avgör hudfärgen) förstörs. När det gäller exakt hur dessa melanocyter förstörs, har vetenskapen Noy ännu inte kunnat ge ett direkt svar eftersom denna sjukdom är mycket liten förstås. Många orsakande faktorer har föreslagits av vilka Autoimmue sjukdom verkar mest rimligt. Enligt denna teori, är en autoimmun reaktion hetsade mot kroppens egna melanocyter och antingen förstör eller gör dem dysfunktionella. Som ett resultat av detta melanocyter sluta producera melanin och en karakteristisk vit fläck på vitiligo visas på just det området av kroppen. Vitiligo är en sällsynt hudsjukdom. Det påverkar endast 1 - 2% av världens befolkning idag. Det påverkar båda könen och alla raser. Det kan hända vem som helst, oavsett om det män eller kvinnor eller barn. Personer som lider av vitiligo sannolikt att föda barn som lider av vitiligo men sjukdomen vitiligo i sig inte är genetisk. För de flesta patienternas fläckar syns på cirka 40: e år av sitt liv och fläckar kan spridas långsamt. 

Q: Vilka är de tidiga tecken på vitiligo? När får skyltarna visas?  

A: Vitiligo är symptomatisk med utseendet på fläckar på huden. Det finns två typer av vitiligo;
1. Icke-segment vitiligo:
• Det kan visas i alla åldrar.
• Plåster lokaliserad kanske eller generaliserad. Plåster är oftast generaliseras till hela kroppen, ett tillstånd som kallas vitiligo universalis
2. Segmentell vitiligo:
• Den sprider sig snabbt
• Det är inte associerad med autoimmuna sjukdomar.
• I motsats till icke-segment vitiligo är det en mycket stabil typ och topikal behandling som fungerar bäst för det.
Vitiligo fläckar visas mest på
• Face
• händer
• handlederna
• mun
• ögon
• Nostrils
• genitalier
• umbilicus
• rektala områden
Tidig graying av hår är en symptom på vitiligo.
Förlust av färg i munhålan kan också observeras i vissa fall av vitiligo.
Förekomsten av vitiligo är 1% över hela världen. Icke-segmenterade formen är mer vanliga. Vitiligo är en kronisk sjukdom och inte inträffar över natten. För de flesta patienternas fläckar syns på cirka 40: e år av sitt liv och fläckar kan spridas långsamt. Det kan finnas en lucka på flera månader eller år innan nästa patch visas. Det finns inget sätt att berätta om plåster kommer att sprida sig. Spridning av fläckar varierar från person till person.  

Q: Vad som kan kallas som de första tecknen på vitiligo? Är det utseendet på fläckar på armar och ben?

A: Första tecknet på vitiligo är en trichomhalten. En typisk vitiligo plåster är känd som en trichomhalten har 3 lager / zoner av färg
• vit centrum
• Zone of mindre allvarlig depigmentering kring Center
• Zone of infödda hud som omger lesionen
Vitiligo fläckar se annorlunda ut för olika patienter. De kan visas på alla delar av kroppen. För vissa patienter plåstren kan visas på ett systematiskt sätt och kan börja från fören. Det kanske inte hålla sant för andra patienter. Eftersom varje persons kropp reagerar olika på en och samma sak och en lite är förstås av vitiligo, är det omöjligt att vara säker på hur plåstren kommer att visas och spridas. De vanligaste platserna för Vitiligo patchar är kroppsdelar som utsätts för sol, dvs händer, fötter, nacke, ansikte, armar, ljumskar etc.  


Människor som söker efter Vitiligo Tecken även söka efter:


tecken på vitiligo, skyltar utanför vitiligo och sjunger om vitiligo, sjunger av vitiligo, Sines i vitiligo, Sines av vitiligo

order

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter