Share
 

UVB

Den kroniska hud sjukdom vitiligo förstör pigmentet eller färg gör celler i huden, som kallas melanocyter, och kan också påverka slemhinnor (t.ex. vävnad inne i munnen och näsan) och öga. Som ett resultat, slät, mjölkaktig vit eller ljust rosa fläckar i mitten av normalt pigmenterad hud visas. Håret kan också vända vit / grå som växer i områden som drabbats av vitiligo och på hårbotten. Det finns många behandlingar som är tillgängliga för vitiligo numera och en av de mest framgångsrika av dem är UVB.

Smalband UVB ses nu som den gyllene standarden för behandling av vitiligo som omfattar mer än 20% av kroppen. Smalband UVB (NB) använder den del av UVB-spektrumet från 311-312 nm. Denna region har bestämts för att stimulera pigmentceller att producera melanocyter på kortare tid än det tar att bränna huden. Varje form av ljusterapi har en undertryckande effekt på immunsystemet, så det kan möjligen stoppa nya områden bildas också. OBS kan göras på läkarens kontor med en full body skåp eller med en läkare recept, hemifrån med hjälp av en fullängds panel eller en handdator. Den handdatorer är mycket bekvämt för små områden av vitiligo, men är för tråkiga och besvärliga att använda för stora procentsatser eftersom de täcker ett mycket litet område i taget. Anm används ibland i kombination med andra topiska behandlingar, men är effektiv för många av sig själv. OBS kan användas på barn tillräckligt gamla för att stå stilla och hålla glasögon på. Resultaten ses ofta börjar mellan 30 och 60 behandlingar och behandling ges vanligen 3 gånger i veckan. Potentiella biverkningar av NB inkluderar brinnande om de används för länge. Om du använder en full body panel eller låda, den normala huden kan tan, vilket ökar kontrasten. Endast ordinarie storlek kroppen enheter ger immunsystemet som krävs för stabilisering som kan stoppa vidare pigment förlust eftersom handhållna enheter bara behandla isolerade områden. Ögonskydd bärs under behandlingen för att skydda ögonen, men är inte nödvändigt när behandlingen är över.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter