Share
 

vitiligo sjukdom

Vitiligo är en kronisk hudsjukdom som stöder förlust av färg, vilket resulterar i ojämna bleka fläckar på huden. Forskning anger att det är en detaljerad typ av leukoderma manifesteras karakteristiskt med dipegmentation av epidermis. Kliniskt är det kännetecknas av vita macules på huden som kan vara få eller många. Det har visat sig som ett tillstånd där immunförsvaret aktiveras för att reagera mot och angriper kroppens egna vävnader och kan hända härnäst till andra sjukdomar såsom sköldkörtelsjukdom eller perniciös anemi. Den sedvanliga kategorin vitiligo kallas "vitiligo vulgaris" även känd som vanligt vitiligo. Alternativa typer innefattar linjära, segmentell, trakom och inflammatoriska vitiligo.

Den faktiska orsaken till vitiligo är fortfarande hävdas. Villkoret är främst mer uppenbart externt hos personer med mörkare hudtyper. Den tydliga orsaken vitiligo är komplex och ännu inte känd. Det finns bevis som tyder den orsakas av en sammanslagning av auto-immuna, genetiska och miljömässiga faktorer. Men har det inte visats över hela världen. Flera personer överväga att ha en länk mellan solbränna och vitiligo. En aktuell hypotes som lagts fram orsaken till att vitiligo uppstår eftersom människor utveckla antikroppar som är skadliga för de unika celler som producerar melanin i kroppen.

Q: Är vitiligo en farlig och dödlig sjukdom? Är ryktet sant att vitiligo leder till döden?

A: Vitiligo är en sjukdom som är ofta gånger blandade eller förväxlas med spetälska som kännetecknas av närvaron av kliande hudförändringar som är smittförande och smittsam. I motsats till vad många tror, är vitiligo inte lepra. Spetälska orsakas av en bakterie, medan den exakta orsaken till vitiligo är fortfarande okänd för vetenskapen. Spetälska om det inte behandlas, kan leda till permanenta skador på hud, nerver, ögon och lemmar. Vitiligo, om det inte behandlas, inte leder till några allvarliga konsekvenser. I själva verket är vitiligo den mest godartade av alla hudsjukdomar. Det orsakar patienten inget obehag, plåstren inte kliar, och de är inte smittsam. Vitiligo är inte på något sätt, dödlig. En patient som lider av vitiligo behöver frukta ingenting för om han lämnar sitt tillstånd obehandlat, skulle han ha någon dödshot. Vitiligo är en kronisk hudsjukdom som till skillnad från andra kroniska sjukdomar ar Diabetes mellitus, Cancer, inte bekymra en patient och ingen medicin intag är nödvändig. 

order

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter