Share
 

vitiligo Symptom

Vitiligo kännetecknas av förekomst av vita eller blek fläckar på hud eller små macules (områden med olika hudfärg). Vitiligo drabbar 1-2 miljoner människor enbart i USA. Vitiligo är utbredd i båda könen och alla raser.
För att förstå symtomen av vitiligo, måste vi först fokusera på orsakerna till sjukdom. Vetenskapen har ännu inte kunnat sätta fingret på en exakt orsak till denna sjukdom. Men mycket har förstått om sjukdomen de senaste åren. Flera hypoteser har föreslagits av forskare vara orsakande faktor av vitiligo som innefattar;

autoimmun sjukdom:

Såsom hypertyreoidism eller ökar Hypotyreos patienten mottaglighet för vitiligo. Enligt denna teori ökar genen TYR mottagligheten hos melanocyter till immunsystemet. Per vissa forskare melanocyterna själva är ansvariga för sin egen undergång.

genetisk sjukdom:

Vitiligo kan eller inte kan köras i en familj. Barn med vitiligo föräldrar är mer benägna att ärva den skadade generna.

solbränna:

Kan också väcka melanocytantalet förstörelse leder till utveckling av vita fläckar på huden, men denna hypotes är i sina inledande faser. Det finns inga hållbara bevis för att backa detta påstående.

känslomässig stress:

En hypotes föreslår att känslomässig stress leder till kemiska förändringar i kroppen som kan i återvänder leda till vitiligo men omfattande studie krävs för att stärka denna hypotes.
Av alla dessa är autoimmun sjukdom den mest rimliga och tillförlitliga orsak till vitiligo. Mer vetenskapliga studier pågår expanderar på vilken typ av studier. Förhoppningsvis snart exakta orsaken är känd och därmed botemedlet kommer att finnas tillgängliga. Såvitt ännu är sjukdomen ett mysterium och därför inte exakt och absolut botemedel kan tillhandahållas.
Oavsett vad orsaken är det de vita eller bleka fläckar på huden som är det största obehag för en patient. Vitiligo patienter är ofta misstas för spetälska patienter och därmed undvikas och utfryst. Denna sociala isolering och känsla av avvisande leder till psykologiska depression och patienter mår sämre. Det är viktigt för människor, som har Vitiligo patienter i sin familj och omgivning, att få dem att känna sig normal och viktig och inte några socialt utstötta eller parias. Försök att inte börja på sin hud för att ibland våra ögon tala vårt sinne och gör skadan utan yttrande från vår sida.
Det vanligaste symptomet för vitiligo är uppkomsten av fläckar på huden. Det finns två typer av vitiligo;

Icke - segmentell vitiligo:

 1. Visas i alla åldrar.
 2. Lokala eller generaliserad fläckar. Plåster är oftast generaliseras till hela kroppen, ett tillstånd som kallas vitiligo universalis.

segmentell vitiligo:

 1. snabba spridningen
 2. Auto-immuna sjukdomar spelar ingen roll.
 3. I motsats till icke-segment vitiligo är det en mycket stabil typ och topikal behandling som fungerar bäst för det.

 

Vitiligo fläckar förekommer främst på kroppsdelar som utsätts för sol;

 1. Face
 2. ögon
 3. händer
 4. näsborrar
 5. mun
 6. handlederna
 7. genitalier
 8. umbilicus
 9. rektala områden
 1. Tidig graying av hår är ett av symptomen av vitiligo. Men inte alla patienter med Vitiligo visar tecken på tidig graying av hår.
 2. Vissa patienter visar också ett tecken på förlust av färg i munhålan.

Vitiligo är ett av de sällsynta sjukdomar, har en global prevalens av mindre än 1%. Av de två typerna är icke segment vanligare. En sak som måste förstås är att vitiligo är en kronisk sjukdom, sprids den sakta under åren. Mestadels plåstren visas i den 40: e levnadsår. Att plåster kommer eller kommer inte sprids kan inte förutsagt.

 

order

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter