Share
 

Vitiligo

Vitiligo är en kronisk hudsjukdom som orsakar förlust av pigment, vilket resulterar i oregelbundna bleka eller vit fläckar på huden. Vanliga hudområden förlorar pigment är ansikte, läppar, händer, armar, ben och genitala områden. Vitiligo uppstår när melanocyterna dör eller inte kan fungera. Emellertid är den exakta orsaken till vitiligo komplex och inte helt klarlagda. Idag har cirka 0,5 till 1 procent av världens befolkning vitiligo. De flesta av de människor som har vitiligo utveckla det före 40 års ålder, hälften av de personer utveckla den innan de fyller 20 år. Vitiligo drabbar personer i alla etniska ursprung och båda könen, men det är mycket lättare märke på mörkare hud.

Det finns åtminstone tre teorier om den bakomliggande mekanismen vitiligo:

• Nervändar i huden frisätta en kemikalie som är toxisk för melanocyter
• Melanocyter helt enkelt självförstörande
• Det är typen av autoimmun sjukdom, i vilken immunsystemet riktar kroppens egna celler och vävnader.


Typer av vitiligo

Det finns tre huvudtyper av vitiligo:
  • Generaliserad Mönster vitiligo
  • Segmentell Mönster vitiligo
  • Focal Mönster vitiligo

Generaliserad Mönster vitiligo

Huden sjukdom, är vitiligo en autoimmun sjukdom som kan hända vem som helst, oavsett ålder, kön och etnicitet. I denna pigmentering sjukdom är melanocyterna (celler som gör pigment) i huden förstörs, vilket vita fläckar visas på huden. Dessa fläckar kan visas var som helst på kroppen, särskilt på områden som är mer utsatta för solen, till exempel händer, armar, fötter, ansikte och hals. Det finns huvudsakligen tre mönster av Vitilgo, och det vanligaste är Generaliserad Mönster vitiligo. Generaliserad Mönster vitiligo anges som en typ, och är proportionell på båda sidor av kroppen.

Segmentell Mönster vitiligo

Vitiligo är en hudåkomma som orsakas av den icke fungerande eller förlust av celler, som kallas melanocyter, som ger färg på huden. Förlusten av melanocyter resulterar i släta, vita fläckar i mitten av normalt pigmenterad hud. Vitiligo, eller leucoderma, är en vanlig hudsjukdom, som vanligen ärvs, och kan drabba vem som helst var som helst. Det finns två huvudtyper av vitiligo mönster: olika avdelningar och icke-segmentell (generaliserad). Den icke-segmentell mönster av vitiligo är mycket vanligt bland människor och orsakar pigmentborttagning sker symmetriskt på båda sidor av kroppen, medan Segmentell Mönster vitiligo, depigmented fläckar utvecklas på bara en sida av kroppen.


Focal Mönster vitiligo

Focal Mönster vitiligoär den mest sällsynta mönstret formen av hud sjukdom som kallas vitiligo, eller leucoderma. Denna hud sjukdom orsakar mjuka vita fläckar visas på huden på grund av funktionsstörningen eller förlust av melanocyter (celler som gör pigment). iFocal Mönster vitiligo, att färgpigmenten i huden är begränsad till en eller några få områden. den Focal Mönster vitiligo och segmentell vitiligo inte sprider inte och förblir lokaliserad till en del av kroppen, medan generaliserad vitiligo kommer sannolikt att spridas över olika delar av kroppen. Det finns ingen sådan bot för vitiligo har dock växtbaserade behandlingar visat sig vara fruktbart åren.

Vitiligo fläckar uppstår ofta symmetriskt över båda sidor på kroppen. Ibland små områden av kroppen kan repigment såsom de recolonised av melanocyter. Vitiligo kan också orsakas av stress som påverkar immunsystemet. Det störda immunsystemet kan leda till att kroppen att reagera och börja förlora hud pigment. Vitiligo på hårbotten kan påverka färgen på håret, vilket vita fläckar eller streck och så påverkar ansikts-och kroppsbehåring.

Vitiligo


När pigmentet cellerna, är de så kallade melanocyterna angrips och förstörs, kan det påverka huden, slemhinnor, ögon, innerörat eller hårstrån lämnar vita fläckar. Den vanliga typen av vitiligo kallas "vitiligo vulgaris", som betyder gemensam vitiligo. Det är ofta tror att vitiligo är en autoimmun sjukdom under de organ som eget immunförsvar slås på sig själv. Vissa vita blodkroppar orsaka död melanocyter. Personer med vitiligo är också något mer benägna att andra autoimmuna sjukdomar. Dessa sjukdomar kan innefatta alopecia areata, autoimmuna störningar sköldkörtel, Addisons sjukdom, perniciös anemi, och diabetes mellitus.

 Hälften av patienterna först märker vitiligo innan de fyller 20. Sjukdomen börjar ofta visas på händer, fötter eller ansikte, och ofta pigment förlust är progressiv. Emellertid kan graden av pigmentet förlust variera inom varje lapp. Områdena mindre skada eller solbränna är mer benägna till denna. Det finns vissa belägg för att vitiligo orsakas av en kombination av auto-immuna, genetiska och miljömässiga faktorer. Typisk vitiligo visar ett område av mjölkvita hy, men det kan finnas olika nyanser av pigment i en patch, eller en kant av mörkare hy kan gå runt ett område med ljus hud.

Vitiligo börjar ofta med en snabb förlust av pigment, lämna märken och kan fortsätta tills processen stannar. Emellertid kan cykler av pigment förlust fortsätter på obestämd tid. De varumärken kan växa, krympa, eller vara konstant i storlek. Det är sällsynt att huden pigment i vitiligo patienter att återvända på egen hand och till dess normala. Vissa människor som tror att de inte längre har sjukdomen faktiskt har förlorat alla sina pigment och inte längre har märken kontrasterande hudfärg. Även patientens hud är alla en färg, har de fortfarande vitiligo. Placeringen av vitiligo påverkas hudförändringar över tiden, vissa fläckar kan åter pigment och andra kan finnas kvar påverkas.

De flesta människor med vitiligo är i god allmän hälsa. Men kan det förekomma med andra autoimmuna sjukdomar såsom sköldkörtelsjukdom. Varaktigheten och svårighetsgraden av pigment förlust skiljer med varje person. Ljushyade människor märker oftast kontrasten mellan vitiligo drabbade områden och solbränd hud på sommaren. Det finns inget sätt att förutsäga hur mycket pigment en individ kommer att förlora, men kan de med svåra fall förlorar pigment över hela kroppen.

Även om förändringen i utseende på grund av vitiligo kan påverka en persons känslomässiga och psykiska välbefinnande, men det finns flera strategier hjälpa dem att hantera denna sjukdom. Det är viktigt att hitta en bra läkare som tar sjukdomen på allvar och ger känslomässigt stöd. Individer måste låta sina läkare vet om de känner deprimerad. Läkare och andra psykiska vårdpersonal ska kunna hjälpa patienter hantera depression. Av intresse är det faktum att vissa människor med vitiligo har hittat kosmetika hjälp att övervinna sin depression och förlägenhet.

Kosmetika som täcker de vita fläckar kan förbättra ditt utseende och hjälpa dem att må bättre om sig själva. Men innan hitta den produkt som fungerar bäst, kan du behöva experimentera med flera märken av att dölja kosmetika. Det är också starkt antydde att patienter ska försöka lära mig så mycket som möjligt om sjukdomen och behandling val så att de kan delta i viktiga beslut om medicinsk vård.

Det finns ett antal personer som lider av vitiligo, är några av dem listas nedan:

Amitabh Bachchan, Michael Jackson, Graham Norton, Graham Norton, John Henson, Kara-Louise Horne, JD Rännilar och Fez Whatley och Yvette Fielding, Ralph Pagano, Dan Amsinger, Richard Hammond, Eddie Panlilio. Arabian Horses påverkas vanligen genom vitiligo. I vissa fall är det inte nödvändigt att behandla vitiligo men bara i vissa fall.

Vanliga frågor om vitiligo:

Q: Vad är vitiligo? Hur uppstår det?

A:Vitiligo är en hudsjukdom som kännetecknas av fläckar av pigmentborttagning som antingen kan vara lokaliserad eller generaliserad. Även om den exakta orsaken till vitiligo är inte känt ännu, är den mest sannolika vetenskaplig förklaring till att den bruna eller svarta pigment som kallas melanin producerande celler eller melanocyter antingen förstöras eller göras dysfunktionella som ett resultat av en autoimmun process hetsade mot dem. Som ett resultat av vilket huden förlorar sin normala färg och vita patces blir synliga. Vitiligo drabbar alla raser och båda könen. Det kan också köras i familjer hur det är inte nödvändigtvis medfödda.

Q: Hur effektivt är vitiligo Oil? Jag har varit på en allopatisk behandling för vitiligo men jag har hört att det är inte utan biverkningar? Är vitiligo Oil fri från biverkningar?

A: Ja, CureVitiligoOil helt biverkan gratis. Det är en blandning av naturliga ingredienser nämligen Berberis rot, kokosolja, Black kummin och Psoralea coryfolia. Den medicinska värdet av varje ingrediens har varit känd under lång tid. CureVitiligoOil är en kliniskt bevisad terapi för vitiligo. Års forskning och omfattande studier har äntligen lett till utvecklingen av denna olja. Denna produkt är en klinisk framgång som innebär att det har testats på patienter. Det är ett allmänt känt faktum att allopatiska läkemedel ger en lindring så länge läkemedlen används, för tillfället läkemedel stoppade sjuka tillståndet återgår (diabetes mellitus till exempel kräver en livslång intag av allopatiska läkemedel för att upprätthålla en normal Serum insulin nivå) .

Q: Hej, jag från Indien och naturligtvis en Bollywood efterföljare, och jag landade på din webbplats medan du surfar på ordet vitiligo. Jag ville veta vad som är hud skick Amitab Bachan? Är det vitiligo?

A: Hej, välkommen till www.curevitiligooil.com. Du kan surfa på webbplatsen och samla in information som du vill. Amitabh Bachan är en av de kändisar lider vitiligo. Amitab Bachan, idoliserade, eulogized av många fans över hela världen, har styrt indiska filmen i mer än fyra decennier. Han fick diagnosen Vitiligo på 1980-talet. Vitiligo fläckar syns på händerna. Du kan söka Internet efter fler kändisar och hitta lista över de berömda stjärnor som lider av vitiligo, Michael Jackson och Richard Mark Hammond, till exempel lidit / lider av vitiligo. Vitiligo fläckar syns på Richard Mark Hammond ansikte. Michael Jackson, kritiserats hårt hela sitt liv för kosmetiska operationer hade Vitiligo fläckar på hans ansikte, läppar, händer, armar och näsa, som han gömde genom att genomgå fullständig färgpigmenten i hans hud.

Q: Vad hudsjukdom lider Amitabh Bachchan från? Hur kan det skiljas från andra hudsjukdomar?

A: Amitabh Bachchan, populärt kallad Big B är en indisk ledande aktör som har tjänat och härskade över indiska film i årtionden. Held högre än Gud genom hans fans, har han oöverträffad berömmelse och respekt bland Bollywood anhängare. Han fick diagnosen Vitiligo på 1980-talet. Hans Vitiligo fläckar är uppenbara på baksidan av sina händer och visas synligt i några filmer. Vitiligo kan lätt separeras från andra hudsjukdomar, såsom eksem, dermatit, psoriasis, spetälska att Vitiligo plåster inte kliande och de orsakar något obehag för patienten. Vitiligo orsakar inte hudförändringar, ärr, svullnad och pus. Vitiligo kännetecknas av förekomsten av vita fläckar på huden orsakas på grund av förstörelse av melanocyter på grund av autoimmun reaktion manat mot dem. En patient som lider av vitiligo är under inga livshotande fara.

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter