Share
 

Vilka är symtomen och tecken på vitiligo?Vitiligo (leucoderma) är en hudsjukdom som de särskilda hudceller som kallas melanocyter som gör pigment i huden, liksom de vävnader kallas slemhinnor som klär insidan av munnen, näsan, genitala och rektal områden, och retina hos ögat, är förstörda. Som ett resultat, mjölkaktig vit eller ljust rosa fläckar på huden upp på olika delar av kroppen. Håret kan också vända vit / grå som växer i områden som drabbats av vitiligo och på hårbotten.

Det finns tre huvudsakliga mönster av vitiligo, inklusive fokal mönster där de-pigmentering är begränsad till en eller ett fåtal områden, segmentell mönster där de-pigmenterade fläckar utvecklas på bara en sida av kroppen, och generaliserad mönster, det mest gemensamt mönster, i vilket de-pigmenteringen sker symmetriskt på båda sidor av kroppen.

Denna hudsjukdom hade upptäckts långt tillbaka i tiden, och kan drabba vem som helst oavsett ålder, kön och ras. Till datum, de exakta orsakerna till vitiligo är okänd, och forskare och läkare har kommit fram med många teorier om orsakerna till denna kronisk hudsjukdom. Detta är dock kroniska hudsjukdom mer benägna att utveckla hos personer med vissa immuna sjukdomar, såsom hypertyreos, alopecia areata, och perniciös anemi, även om forskarna ännu inte vet den exakta orsaken till sambandet mellan vitiligo och dessa autoimmuna sjukdomar. Icke desto mindre kan vitiligo också vara ärftlig, det vill säga kan det gå i familjer. Majoriteten av de människor, som har vitiligo, utveckla det innan 20 års ålder, medan en del också utveckla den innan de fyllt 40.

Det finns många tecken och symtom på vitiligo. Den mest grundläggande är att en person med denna hudsjukdom först kommer börja märka vita fläckar utvecklingsländer på hans / hennes hud. Vitiligo är mer sannolikt att påverka huden områden som är mer utsatta för sol, såsom händer, armar, fötter, ansikte och hals och vita fläckar finns på dessa områden exakt. Andra vanliga områden för vita fläckar ska visas är armhålor och ljumskar och runt munnen, näsborrarna, ögon, navel, ändtarm och könsorgan. Andra Vitiligo Symtom som kan ses i människor är för tidigt nedtonat i hårbotten hår, ögonbryn, ögonfransar och skägg. De som har mörk hud kan märka en förlust av färg inuti munnen också.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter