Share
 

Vad är vitiligo och vad som orsakar det?

Vitiligo är en mycket vanlig hudsjukdom som orsakar släta vita eller rosa fläckar ska visas på en persons normalt pigmenterad hud samt för tidigt åldrande av hår på hårbotten. Dessa vita / rosa fläckar uppstå på grund av pigmentering frågor, dvs förlust eller fel av celler, som kallas melanocyter (de celler som gör pigment), som ger färg åt huden. Förhållandet mellan människor blir drabbade av vitiligo hudsjukdom är från 1-2% över hela världen, och denna hud sjukdom är inte smittsam.

Det finns två huvudtyper av vitiligo mönster, inklusive segmentell och icke-segmentell (generaliserad). Icke-segmentell vitiligo mönstret är vanligare hos människor, och det oftast drabbar de områden som omger kroppen öppningar, fingrar, tår och beniga områden. Denna typ av vitiligo kan inträffa i alla åldrar, medan segmentell vitiligo mönster är vanligare hos ungdomar.

Det vanligaste symptomet för vitiligo är förekomsten av vit / rosa fläckar på huden område som har påverkats. Andra symtom är vit / grå hår fläckar i hårbotten, och avvikelser pigment i näthinnan eller iris i ögonen.

Till datum, forskare från hela världen är inte säker på de exakta orsakerna till vitiligo, och flera teorier har vuxit fram. En teori är att vitiligo kan vara en autoimmun sjukdom. Dessa sjukdomar händer när immunförsvaret av misstag attackerar någon del av kroppen. I vitiligo, kan immunsystemet förstör melanocyter i huden. Det är också möjligt att en eller flera gener kan göra en person mer sannolikt att få vitiligo.

En annan teori är att melanocyter förstör sig själva. Dessutom har vissa människor rapporterat att en enskild händelse, såsom solbränna eller känslomässig stress, utlöste vitiligo, men har dessa händelser inte är vetenskapligt bevisat sig vara en orsak till vitiligo.

Även om vitiligo inte kan botas, Visst kan hanteras. Det finns olika mediciner och salvor som finns på marknaden som kan hjälpa att hantera denna hud sjukdom. Många moderna lösningar har också dykt upp genom åren, som operationer och behandlingar laser. Emellertid har det visat sig att sådana åtgärder har vissa biverkningar, som inte är bra för patienten. Det är därför vi rekommenderar växtbaserade formel för att bota denna sjukdom, som vår CURE vitiligo OLJA.

order

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter