Share
 

Vem påverkas av vitiligo och är vitiligo ärvda?

Huden pigmentering sjukdom vitiligo, som orsakas av fel på de celler som gör pigment i huden (melanocyter), är en vanlig hudsjukdom runt om i världen. Denna hudsjukdom förstör melanocyter i huden, slemhinnorna (vävnader som klär insidan av munnen och näsan, samt kön och anus områden), och näthinnan (inre lagret av ögongloben). Som ett resultat, släta vita eller rosa fläckar på huden visas på olika delar av kroppen. Håret som växer i områden som drabbats av vitiligo blir oftast vita också.

Vitiligo har påverkat nästan 1 till 2 procent av världens befolkning, vilket gör ca 40 till 50 miljoner människor. Och i USA ensam, har detta hudproblem påverkas 2 till 5 miljoner människor. Vitiligo kan hittas i någon, oavsett ras, kön och ålder. Emellertid har det mesta setts hos personer under 40 år i ålder.

De exakta orsakerna till vitiligo har ännu inte hittats, men flera olika teorier av läkare och forskare har vuxit fram under åren. Även om några av dessa teorier visar att vitiligo verkar vara vanligare hos personer med vissa autoimmuna sjukdomar, däribland binjurebarksinsufficiens (Addisons sjukdom), hypertyreoidism (en överaktiv sköldkörtel), Alopecia areata (fläckar av skallighet), och perniciös anemi (lågt nivå av röda blodkroppar som orsakas av fel i kroppen att absorbera vitamin B12), andra tyder på att vitiligo också kan vara ärftlig. Detta innebär att barn vars föräldrar har sjukdomen är mer benägna att utveckla sjukdomen. Detta är dock inte 100% korrekt, precis som andra teorier. De flesta barn kommer inte att få vitiligo även om en förälder har det, och de flesta människor med vitiligo inte har en familjehistoria av sjukdom.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter