Share
 

svartpeppar

Nya forskningsstudier av brittiska forskare visar att svartpeppar kan leda till bättre behandlingar för ett vanprydande hudtillstånd som kallas vitiligo, som drabbar ca 1-2% av världens befolkning. Det har studerats att piperin (den förening som ger svartpeppar dess kryddig, skarp smak) som finns i extrakt av svartpeppar kan producera pigmentering i huden. Således har forskarna kommit fram till att svartpeppar kan visa sig vara riktigt bra för människor med vitiligo.

Den kroniska hud sjukdom vitiligo förstör pigmentet eller färg gör celler i huden, som kallas melanocyter, och kan också påverka slemhinnor (t.ex. vävnad inne i munnen och näsan) och öga. Som ett resultat, slät, mjölkaktig vit eller ljust rosa fläckar i mitten av normalt pigmenterad hud visas. Håret kan också vända vit / grå som växer i områden som drabbats av vitiligo och på hårbotten.

De undersökningar som genomförs av medicinska forskarnas team av kungens College London visar att piperin effekterna blir viktigt att förbättra när det samman med ultraviolett ljusbehandling sker som i PUVA. Forskarnas laget verkar mycket hoppfull och positiv om fynd och de har fasta övertygelse att det skulle vara en revolutionerande upptäckt som har potential att förändra den vetenskapliga scenen för vitiligo.

Det finns många piperin produkter tillgängliga som en livsmedelstillsats i marknaden idag men ingen används för hud tillämpningar. Inga studier har gjorts på hur kroppen reagerar på lång sikt piperin.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter