Share
 

inomhus garvning

Huden pigmentering sjukdom vitiligo, som orsakas av fel på de celler som gör pigment i huden (melanocyter), är en vanlig hudsjukdom runt om i världen. Denna hudsjukdom förstör melanocyter i huden, slemhinnorna (vävnader som klär insidan av munnen och näsan, samt kön och anus områden), och näthinnan (inre lagret av ögongloben). Som ett resultat, släta vita eller rosa fläckar på huden visas på olika delar av kroppen. Håret som växer i områden som drabbats av vitiligo blir oftast vita också.

Forskare har idag fått en mycket bättre förståelse av den kroniska hudsjukdomen av vitiligo genom intensiv och grundlig forskning än tidigare. Även vitiligo ansågs behandlingsbart på en gång, numera ett antal medicinska, kirurgiska och kompletterande terapier är tillgängliga och har visat sig vara ganska effektiva. Huvudmålet att behandla denna kroniska hudsjukdomen är att förbättra sitt utseende genom att täcka de depigmented fläckar på kroppen som orsakas av vitiligo. Ett av de gjorda senaste undersökningar har visat att ett sätt att behandla vitiligo är genom inomhus garvning.

Aktuell PUVA är en av de många behandlingsalternativ som finns tillgängliga för vitiligo och utförs med UVA-ljus exponering en eller två gånger i veckan. Emellertid nyligen har UVB använts som ett alternativ till PUVA. Denna typ av terapi kan administreras som PUVA och ges upp till tre gånger per vecka. Eftersom det är enklare att administrera, verkar denna typ av terapi som ska få större acceptans.

Inomhus garvning är en "Brun utan sol" som kan hjälpa dölja brister genom att lägga till färg till depigmented områden. Det sker på salonger via sprayer. Inomhus garvning kan hjälpa men det beror till stor del på hur stora depigmented fläckarna är och hur mörkt (eller ljus) sin andra pigmenterade området är.

Enligt en senaste forskningen i New York, kanske inomhus garvning är beroendeframkallande för några unga vuxna och de som fastnade på solarier skulle kunna vara benägna att oro och missbruk fråga också. För att göra denna forskning, tog forskargrupp 421 studenter från nordöstra delen av USA och bad dem att fylla i frågeformuläret om inomhus garvning vanor, missbruk, ångest och depression.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter