Share
 

medicinska behandlingar

Det finns flera medicinska terapier är tillgängliga för behandling av kronisk hudsjukdom vitiligo, är de flesta av vilka de appliceras topiskt.

Några av de mest vanligen använda är:

• Aktuell steroidbehandling: steroid krämer kan vara till hjälp i repigmenting vita fläckar, särskilt om de tillämpas i de inledande stadierna av sjukdomen. Läkare ordinera ofta en mild lokal kortikosteroid grädde (grupp av läkemedel som liknar hormoner såsom kortison) för barn under 10 år gamla och en starkare en för vuxna. Denna kräm bör tillämpas på de vita fläckar på huden i minst 3 månader innan ser några resultat. Kortikosteroid krämer är den enklaste och säkraste behandling för vitiligo, men är inte lika effektiva som psoralen fotokemoterapi. Men som med alla läkemedel, kan dessa krämer orsaka biverkningar, särskilt i områden där huden är tunn, till exempel på ansiktet och armhålor, eller i underlivet regionen.

• Psoralen Fotokemoterapi: Också känd som psoralen och ultraviolett A (PUVA) terapi, är det förmodligen det mest effektiva behandlingen för vitiligo tillgängliga i USA. Målet med PUVA terapi är att repigment de vita fläckar. Det är dock tidskrävande och försiktighet måste iakttas för att undvika biverkningar, som ibland kan vara allvarliga. Psoralen är ett läkemedel som innehåller kemikalier som reagerar med ultraviolett ljus för att orsaka mörkfärgning av huden. Behandlingen innebär att man tar psoralen genom munnen (oralt - används för personer med omfattande vitiligo eller för personer som inte svarar på lokal PUVA behandling) eller används på huden (lokalt - används främst för personer med ett litet antal depigmented plåster påverkar en begränsad del av kroppen och för barn 2 år och äldre som har lokala fläckar av vitiligo). Detta följs av noggrant tidsinställda exponering för solljus eller ultraviolett A (UVA) ljus som kommer från en speciell lampa. Vanligtvis får du behandlingar i läkarens kontor, så att du kan övervakas noggrant för eventuella biverkningar. Du måste minimera exponeringen för solljus vid andra tidpunkter. För patienter som inte kan gå till en anläggning för att ta emot PUVA behandling kan läkaren ordinera psoralen som kan användas med naturlig exponering för solljus. Läkaren kommer att ge dig noggranna instruktioner om att utföra behandlingen hemma och följa dig under schemalagda kontroller.

• Pigmentborttagning: Denna behandling innebär att blekning resten av huden på kroppen att matcha de områden som redan vita. För personer som har vitiligo på mer än 50% av sina kroppar, kan depigmentering vara det bästa behandlingsalternativ. Patienter gäller etern drogen monobensyl av hydrokinon (monobenson) två gånger om dagen för att pigmenterade områden tills de matchar de redan depigmented områden. Du måste undvika direkt hud mot hud kontakt med andra människor för minst 2 timmar efter applicering av läkemedlet, eftersom överföring av läkemedlet kan orsaka färgpigmenten i den andra personens hud. Den huvudsakliga biverkningen av depigmentering terapi är inflammation (rodnad och svullnad) av huden. Du kan uppleva klåda eller torr hud. Pigmentborttagning tenderar att vara permanent och inte lätt vändas. Dessutom kommer en person som genomgår pigmentborttagning alltid ovanligt känsliga för solljus.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter