Share
 

kirurgiska behandlingar

För närvarande finns olika kirurgiska behandlingar som finns tillgängliga för behandling av vitiligo och de måste betraktas som först efter medicinsk behandling ges. Kirurgiska tekniker är tidskrävande och dyra och oftast inte betalas av försäkringsbolag. De är lämpliga endast för utvalda patienter som har vitiligo som har varit stabil i minst 3 år.

De kirurgiska behandlingar som finns idag omfattar:

• Autologa Hudtransplantat: För denna terapi, avlägsnar läkaren delar av den normala, pigmenterad hud och placerar dem på depigmented områden från ett område av kroppen och fäster den till ett annat område. Denna typ av hudtransplantation används ibland för patienter med små fläckar av vitiligo. Det finns flera möjliga komplikationer av autolog hudtransplantation. Infektioner kan uppstå, ärrbildning kan utveckla en kullersten kan visas eller en ojämn pigmentering, eller kanske inte repigment alls. Behandling med ympning tar tid och är kostsamt, och det anses varken acceptabelt eller råd av många.

• Hudtransplantation Använda Blister: Denna procedur kräver att läkarna att skapa blåsor på din pigmenterad hud med hjälp av värme, avsugning eller iskallt. Topparna av blåsor skärs sedan ut och transplanteras till en depigmented hudområde. Riskerna för blister ympning inkluderar ärrbildning och brist på repigmentation. Emellertid finns det mindre risk för ärrbildning med detta förfarande än med andra typer av överföring.

• Micropigmentation (tatuering): Denna process innefattar att implantera pigment i huden med en speciell kirurgiskt instrument. Det fungerar bäst för läppen området, särskilt hos personer med mörk hud. Det är dock svårt för läkaren att matcha perfekt färgen på huden i det omgivande området. Det tatuerade området kommer inte att förändras i färg när den utsätts för sol, även om den omgivande normala huden kommer. Så även om det tatuerade området matchar den omgivande huden perfekt i början, kanske inte senare. Tatuering tenderar att blekna med tiden. Dessutom kan tatuering av läpparna leda till episoder av blisterförpackningar utbrott som orsakas av herpes simplex-virus.

• Autolog melanocytstimulerande Transplantation: I denna process tar läkaren ett prov på din normala pigmenterad hud och placerar den i ett laboratorium skål innehållande en speciell cell-kultur-lösning att växa melanocyter. När melanocyterna i kulturen lösningen har mångdubblats, läkaren transplantationer dem till dina depigmented hudfläckar. Detta förfarande är för närvarande experimentell och är opraktisk för den rutinmässiga vården av personer med vitiligo. Det är också mycket dyrt, och dess biverkningar är fortfarande okända.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter