Share
 

Villkor

Vi tar emot beställningar endast på grund av att du har läst vår och accepterat våra villkor. Du bör bekräfta med ditt lokala apotek tillsynsmyndigheter om växtbaserade läkemedel innan du beställer.

GARANTERA
Vi är så säkra på att du blir nöjd med vår naturliga produkt att vi erbjuder en 60 dagars ovillkorlig garanti med pengarna tillbaka.

• leverans
Beställningar vanligtvis skickas nästa dag om in före 01:00 UTC (Coordinated Universal Time), utom söndagar. Beställningar levereras inom 6-9 dagar.

Fördröjning inom sjöfarten:
Vi kan inte förutse förseningar på grund av tullklarering. Sådana förseningar kommer endast att meddelas om transporten fördröjs mer än en vecka. Om felaktiga eller defekta varor tas emot kommer vi VIDAREBEFORDRA varan.

• Avbokning
Du har rätt att häva din beställning för en full återbetalning innan varorna skickas via e-post till oss på sales@curevitiligooil.com och citera ditt ordernummer med ämnet "ordning inställd".

• återbetalning

Minst två månaders regelbunden ansökan krävs för behandling ska fungera. Se till att du har använt för behandling här långt innan anspråk på återbetalning.
  1. Fraktkostnader återbetalas.
  2. En 10% hanterings avgifter kommer att tas.
  3. Kostnaden för den återvändande Anti-vitiligo ska vara ditt ansvar. Vid mottagandet av de returnerade varor till vår verksamhet adress, det beräknade bidraget utfärdas till den ursprungliga kreditkort innehavaren.

• integritet
Vi åtar oss att skydda din integritet och kommer inte att vidarebefordra dina uppgifter till tredje part (om inte i samarbete med brottsbekämpning).

  1. Vi kommer inte kontakta dig via e-post utan ditt medgivande.
  2. All information som samlats in från dig är enbart för transaktionen av din beställning.
• Copyright
Innehållet på denna webbplats är skyddade av upphovsrätt. Dess innehåll kan ses eller laddas ned för privat bruk men får inte användas för kommersiella ändamål i vilket medium som helst utan vårt tillstånd.

• disclaimer
Alla våra e-postmeddelanden är virus kontrolleras med hjälp regelbundet uppdaterad programvara, men det är ditt ansvar att kontrollera e-post efter virus. Vi är mycket noga med att se den här webbplatsen är fri från fel men kan inte hållas ansvarig för eventuella fel eller brister utanför vår rimliga kontroll.

order

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter