Share
 

universell vitiligo

Den allmänna uppfattningen om kronisk hudsjukdom, som kallas vitiligo, är att den orsakas av funktionshinder i vårt immunsystem, vilket resulterar i uppkomsten av mjölkvit, släta fläckar när en del av kroppen slutar producera melanin eller börjar förstöra melanocyter (celler ansvarar för att pigment i huden) utan någon uppenbar anledning. Universal vitiligo är en av de olika former av vitiligo sjukdomen.

Universal vitiligo, även känd som vitiligo totalis, avser den totala eller fullständiga spridning av vitiligo sjukdom eller vita fläckar på kroppen. Denna form av vitiligo är inte bara utsätts för ett område, som i Universal vitiligo, är pigmentet oftast försvunnit från hela kroppsytan utom några små öar av normalt pigmenterad hud. Detta vitiligo har varit i rampljuset ganska länge nu som en välkänd artist från hela världen, som kallas Michael Jackson, lidit av det också. Det var först missuppfattning att han använde för att bleka sin kropp för att ändra sin färg, men då med tiden var det uppenbarligen klart att det var något annat än Universal vitiligo.

Permanent medicinska blekning av normal hud är oftast det enda alternativet för människor som lider med Universal vitiligo.

Denna kroniska hudsjukdomen är mer benägna att utveckla hos personer med vissa immuna sjukdomar, såsom hypertyreos, alopecia areata, och perniciös anemi, även om forskarna ännu inte vet den exakta orsaken till sambandet mellan vitiligo och dessa autoimmuna sjukdomar. Icke desto mindre kan vitiligo också vara ärftlig, det vill säga kan det gå i familjer. Denna hudsjukdom kan drabba vem som helst oavsett ålder, kön och ras. Majoriteten av de människor, som har vitiligo, utveckla det innan 20 års ålder, medan en del också utveckla den innan de fyllt 40.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter