Share
 

vitiligo information

Den kroniska hud skick Vitiligo (även känd som Leucoderma) orsakar hud depigmentation.Because av denna sjukdom, mjölkaktig vit eller ljus rosa fläckar i huden visas på kroppen där vitiligo har påverkat. Detta händer på grund av det faktum att i denna kronisk hudsjukdom, en person som har vitiligo, hans / hennes kropp vita blodkroppar angriper hudens pigmentceller som kallas melanocyter grund av en genetisk mutation. Vitiligo påverkar inte patientens allmänna hälsa, men kan vara ganska svårt att hantera, hålla de psykologiska och känslomässiga aspekter i åtanke.

Vitiligo är en mycket vanlig hudsjukdom. Nästan 1-2% drabbas av det över hela världen. Dock är vitiligo smittar inte. På grund av denna kroniska hudtillstånd, inte bara de släta vita eller rosa fläckar visas på en person som det normalt pigmenterad hud, men också för tidigt grånande av hår på områden som drabbats av vitiligo kan förekomma också. Dessa vita / rosa fläckar uppstå på grund av pigmentering frågor, dvs förlust eller fel av celler, som kallas melanocyter (de celler som gör pigment), som ger färg åt huden.

Det finns två huvudtyper av vitiligo mönster, inklusive segmentell och icke-segmentell (generaliserad). Icke-segmentell vitiligo mönstret är vanligare hos människor, och det oftast drabbar de områden som omger kroppen öppningar, fingrar, tår och beniga områden. Denna typ av vitiligo kan inträffa i alla åldrar, medan segmentell vitiligo mönstret är vanligare hos ungdomar.

Det vanligaste symptomet för vitiligo är förekomsten av vit / rosa fläckar på huden område som har påverkats. Andra symtom är vit / grå hår fläckar i hårbotten, och avvikelser pigment i näthinnan eller iris i ögonen.

Forskare och läkare från hela världen har inte kunnat hitta den exakta orsaken till vitiligo till datum, och flera teorier har vuxit fram. En teori föreslår att vitiligo kan vara en autoimmun sjukdom. Dessa sjukdomar händer när immunförsvaret av misstag attackerar någon del av kroppen. I vitiligo, kan immunsystemet förstör melanocyter i huden. Det är också möjligt att en eller flera gener kan göra en person mer sannolikt att få vitiligo.

En annan teori är att melanocyter förstör sig själva. Dessutom har vissa människor rapporterat att en enskild händelse, såsom solbränna eller känslomässig stress, utlöste vitiligo, men har dessa händelser inte är vetenskapligt bevisat sig vara en orsak till vitiligo.

Det finns inget botemedel mot vitiligo, men det finns behandlingar som är tillgängliga för att minska utseende, inklusive läkemedel och kirurgiska behandlingar. En av de mest prisvärda och affektiva terapi för att ha uppstått under årens lopp för att bota vitiligo är växtbaserade terapi. Vi har en revolutionerande behandling för de människor som lider av vitiligo som innehåller naturliga örtextrakt - Cure vitiligo Oil. Detta är en unik produkt som vi erbjuder som ger dig de bästa resultaten i kombination med det lägsta priset.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter