Share
 

Woods lampa

En Woods lampa är ett diagnostiskt verktyg som används inom dermatologi för att upptäcka flera villkor som påverkar huden, inklusive vitiligofläckama (och andra hud-och kärlsjukdomar hårbotten), bakteriella infektioner, svampinfektioner och porfyri. OBS: Detta är en lykta som används för inspektion och upptäckt endast och är inte en terapeutisk eller behandling enhet.

Woods lampa eller trä Light är ett test uppfanns av en amerikansk fysiker Robert Wood (1868-1955) som utnyttjar ultraviolett ljus att noga titta på huden. Det är ofta till som svart ljus och UV-ljus samt eftersom det är osynlig för ögat. Testet görs medan du sitter i ett mörkt rum, oftast på kontoret av en hudläkare. Vårdgivaren slår på Woods Lampa, håller den 4 till 5 inches från området av huden som studeras, och ser för eventuella ändringar hudfärg. Det rekommenderas att du inte ska titta direkt in i ljuset. Under provningen, skall personen som undersöks känner ingenting. Ingen speciell beredning är nödvändig för detta test. Om du behandlar området i fråga med alla aktuella läkemedel, kanske du vill hoppa över en ansökan innan du besöker läkaren. Dessutom tvätta inte före testet, eftersom det kan orsaka falskt negativa resultat. Resultat av testet kan ändras på grund av belysningen i ett rum. Rummet måste vara mörkt nog för exakta resultat. Andra material kan också glöd. Till exempel, vissa deodoranter, kan göra-ups, tvål, och även lint vara synlig när Woods lampa. Men kom ihåg att inte alla typer av bakterier och svampar kan detekteras med ljuset.

Om personen som undersöks har inga bakterie-eller svampinfektioner och är normal, hans / hennes hud inte kommer att lysa, eller fluorescerar under ultraviolett ljus. Om ljus-eller mörk-färgade fläckar förekommer på hans / hennes hud under Woods lampa testet så det innebär att patienten har någon av de hudsjukdomar, och läkaren kan då noga granska hudsjukdom.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Success Stories

Before using your Cure Vitiligo Oil, I was convinced that there is nothing that can cure my daughters chronic skin disorder (Vitiligo). When I heard about your herbal oil, I didnt believe it at first. But then a very close friend of mine, who had used your Cure Vitiligo Oil herself, insisted that it really works Ben , Pittsburgh read more

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter