share
 

Acrofacial Vitiligo

Vitiligo of leukoderma is een veel voorkomende huidaandoening waar sprake is van verlies van pigment uit de gebieden van de huid en leidt tot onregelmatige witte of licht roze stippen of vlekken. De huid heeft een normale structuur. Dit wordt veroorzaakt door het slecht functioneren van de cellen die verantwoordelijk zijn voor de pigmentatie van de huid, de zogenaamde melanocyten. Vitiligo kan verschijnen op elke leeftijd en kan iedereen die van invloed zijn, ondanks hun geslacht of etniciteit. Bijna 1-2% van de wereldbevolking is getroffen door Vitiligo. Hoewel het is een progressieve aandoening, veel mensen ervaren jaren of decennia zonder het ontwikkelen van nieuwe plekken.

Acrofacial Vitiligo is een soort van algemene Vitiligo (het meest verworven Vitiligo type, waarin sprake is van een brede spreiding van witte vlekken. Het meestal het gezicht, de nek en benige uitsteeksels van de handen, benen, oksels en slijmvliesinfecties beÔnvloedt). De term Acrofacial Vitiligo verwijst naar de gemeenschappelijke distributie van melkachtig wit of licht roze vlekken waarin het zich verspreidt in een beperkt aantal onderdelen, weg van het centrum van het lichaam. In Acrofacial Vitiligo de depigmented plekken komen vooral op het hoofd, gezicht, handen en voeten. Mensen die lijden aan Acrofacial Vitiligo hebben meestal een veel emotionele spanning, omdat de ziekte bewerkstelligt de belichte delen van het lichaam, die sociaal wordt pijnlijk.

Vitiligo is niet besmettelijk in any way. De precieze oorzaak van deze chronische huidziekte is niet goed begrepen toch, al lijkt het resultaat te zijn van een combinatie van genetische, immunologische, biochemische en neurogene factoren. Het is vaak, maar niet altijd, gezien in families. Hoewel de aandoening heeft geen andere bekende effecten op het lichaam, worden de psychologische en sociale effecten goed gedocumenteerd.

Vandaag de dag, Vitiligo is een behandelbare aandoening, hoewel de behandeling kan enige tijd nemen om pigment terug te krijgen, en repigmentatie misschien niet 100%. Er is meer onderzoek gedaan dan ooit tevoren, in de VS, Europa en AziŽ, nieuwe technologieŽn en onderzoek zijn aan het veranderen artsen 'benaderingen van de aandoening. Er wordt aangenomen door vele experts die met genetische en biomedische technologie te verbeteren, zullen we een beter begrip van Vitiligo, maar ook sneller en betrouwbaarder behandelingen voor dit te zien, en andere auto-immuunziekten zeer binnenkort.

order

 

 

 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
IngrediŽnten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter