share
 

Albinisme en vitiligo

Albinisme is een ziekte die de algehele pigmentatie van de huid van een lichaam beïnvloedt. Mensen worden meestal geboren met albinisme. Dit is een vorm van genetische aandoening die voorkomt dat de huid van het maken van een gezonde hoeveelheid melanine ook wel bekend als pigment of huidskleur. Albinisme veroorzaakt verlies van pigmentatie van de huid om een ​​dergelijke extreme dat dragers van deze ziekte meestal weinig of geen kleur op zijn gehele lichaam te hebben. Ook het gebied rond de ogen en de haren worden beïnvloed. Anderzijds, Vitiligo een huidziekte die pigmentverlies veroorzaakt in vlekken op bepaalde gebieden van het lichaam over een periode. Mensen die door deze ziekte develope het als ze ouder worden, echter zijn ze niet geboren met deze aandoening. Bijna alle soorten albinisme pigmentatie effecten in de ogen die leidt tot andere soorten problemen met het gezichtsvermogen, die niet gemakkelijk te corrigeren met een bril. Albinisme maakt een persoon meer kans op zon gezondheidsproblemen kwalen.

De lage immuniteit ervaren door albino patiënten maakt het makkelijker voor andere ziekten aan te vallen het lichaam whick maakt Albino patiënten gevoeliger voor ziekten, maar Albinisme op zichzelf niet leiden tot sterfte. In het geval van vitiligo, zijn er geen andere gezondheidsproblemen die verband houden met deze ziekte. Het veroorzaakt alleen maar verkleuring en soms effecten de ogen. Er zijn enkele overeenkomsten tussen Albinisme en Vitiligoat die een leek kan leiden tot een verwarren met de andere. De ziekten delen ook een schakel in de genetische erfenis. Zowel de ziekten inherent verschillende aard zijn. Er is een grote similiraity tussen de mensen lijden aan albinisme en Vitiligoat dat is de staat van hun geestelijke gesteldheid. Tekenen van gebrek aan vertrouwen en depressie worden tentoongesteld door beide sets van de patiënten. Aangezien beide van deze ziekten weer te geven is er bewerkstelligt visueel, zijn de dragers van deze aandoeningen geplaagd door een gevoel van gevoeligheid als het gaat om hun fysieke verschijning. Vitiligoat effecten approxamately een procent van de bevolking. Anderzijds, Albinisme meer voorkomt, approxamately 1 op 2000 geboorten sufferes aan deze ziekte. Albinisme is een bicochemical aandoening, terwijl Vitiligoat is een auto-immuunziekte.

order

 

 

 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
Ingredinten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter