share
 

Het gebruik en instructies

Reinig het getroffen gebied met gewoon water en een handdoek drogen. Breng nu de olie op de aangedane huid en zachtjes te masseren met uw vingertoppen tot wordt geabsorbeerd in de huid.

Toepassing van anti-Vitiligo moet worden uitgevoerd om de 24 uur (handig voor het slapen gaan naar bed) door de gehele periode van de behandeling. De olie mag niet worden gewassen eerder dan 6 uur voor een optimale voordeel. De duur kan worden verlengd tot aan, maar niet meer dan 12 uur. Als de olie moet worden gewassen eerder dan 6 uur voor een dringende reden, kan de patiŽnt over te schakelen naar een tweemaal daags schema.

Tijdens het gebruik van anti-Vitiligo, stiptheid en regelmaat is verplicht. De behandeling moet worden toegepast op hetzelfde uur van de dag, en de duur van de aanvraag moet niet significant verschillen.

Anti-Vitiligo ô gaat dik bij temperaturen onder 15C/59F, maar hervat de normale consistentie door opwarming in heet water. Het is beter om de olie op te slaan 20-30C/68-86F; Anti-Vitiligo mag alleen worden gebruikt wanneer het vocht is en moet goed worden geschud vůůr toepassing.

Precautions

De blootstelling aan de zon moet geleidelijk worden verhoogd vanaf een paar minuten in eerste instantie. We raden mensen met een zeer gevoelige huid of een voorgeschiedenis van allergische neiging moet de behandeling toe te passen op cosmetisch minder belangrijk klein gebied voor een paar dagen voordat ze gaan gebruiken op het gezicht en handen. Direct zonlicht wordt best vermeden in dergelijke individuen.

Anti-Vitiligo is een verfijning van een traditioneel recept en het is van oudsher aanbevolen dat u moet verbruiken zeer antigene materiaal zoals vis, vlees en eieren te voorkomen.

Consolidatie van de behandeling

Zodra de normale huid van de getroffen delen is hersteld, is het zeer wenselijk dat de behandeling moet worden voortgezet voor een bijkomende periode van 45-60 dagen. Deze consolidatie fase van de behandeling is noodzakelijk, omdat de aanvankelijke herstel kan niet zo compleet als het lijkt. Er kunnen nog steeds kleine dichtgegroeide gebieden van de ziekte van.

Bijwerkingen

Geen enkel geval van lokale of algemene bijwerking is nog niet gerapporteerd, tenzij zeldzame klachten van korte duur irritatie / uitslag in individuele met hyper-gevoelige huid. Dat kan eenvoudig worden beheerd door het maken van de volgende aanpassingen.

1) Verdun de olie:
Anti-Vitiligo kan worden verdund met kokosolie, in de verhouding van 3:1. Dat betekent dat 1 deel pure kokosolie tot en met 3 delen van Anti-Vitiligo ô. Als de irritatie aanhoudt, ondanks deze maatregel, kunnen verdere verdunning worden geprobeerd met een vergelijkbare hoeveelheid zuiver kokosolie. Dit kan worden beschouwd als de maximaal mogelijke verwatering.

2) Vermindering van de totale moment van de aanvraag:
Indien de verdunningslucht strategie mislukt om de controle van de irritatie, kan de duur van de dagelijkse toepassing van anti-Vitiligo ô ook worden verminderd. Er is succes door het starten van de behandeling met een 3 uur aanvraag alledag. Deze duur wordt vervolgens geleidelijk verhoogd tot 6 uur over een periode van 3 tot 4 weken. Dit kan langzaam desensibiliseren de huid.

3) Verminder de frequentie van toepassing:
Een andere optie is het verminderen van de frequentie van toepassing. Dit kan alleen of in combinatie van de hiervoor genoemde maatregelen worden gebruikt. De frequentie is gehalveerd in het begin en geleidelijk terug gebracht naar standaard tijdschema.

4) als de irritatie niet kan worden gecontroleerd met de bovengenoemde maatregelen:
Het verdient de voorkeur om de behandeling te staken. Deskundige hulp kan worden gevraagd, indien nodig.

 

order

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
IngrediŽnten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter