share
 

Hoe kunnen mensen omgaan met de emotionele en psychologische aspecten van vitiligo?

De chronische huidaandoening van Vitiligo is niet schadelijk voor medisch noch fysiek pijnlijk, maar het kan heel verwoestende zijn voor sommige lijden aan het in termen van psychologische en emotionele effecten. Vooral in landen als India en andere derde wereld landen, die met de ziekte, voornamelijk vrouwen, soms gediscrimineerd in het huwelijk. Voor sommigen is het ontwikkelen van Vitiligo na het huwelijk ook de gronden voor echtscheiding.

Witte vlekken van Vitiligo kan invloed hebben op emotioneel en psychisch welbevinden en gevoel van eigenwaarde van een ieder, ongeacht zijn / haar ras en cultuur. Mensen die lijden aan vitiligo waarschijnlijk emotionele stress te ervaren, met name als de aandoening zich ontwikkelt op zichtbare plaatsen van het lichaam inclusief gezicht, handen, armen en voeten, of op de genitaliën. Tieners, die vaak zich vooral zorgen over hun uiterlijk, kunnen worden geteisterd door grootschalige Vitiligo. Sommige mensen die hebben Vitiligo depressief, verlegen, beschaamd, of bezorgd over hoe anderen zullen ze zien en wat zal hun reactie zijn.

Toch zijn er verschillende manieren om mensen te helpen omgaan met Vitiligo. Ook zijn er verschillende behandelingen beschikbaar die kunnen minimaliseren, camoufleren, of, in sommige gevallen zelfs te elimineren witte vlekken op het lichaam van een persoon. Het belangrijkste is om eerst te doen is het vinden van een arts die is goed geïnformeerd over de aandoening en neemt het serieus. Hij moet ook een goed luisteraar en in staat zijn om emotionele steun te bieden. U moet uw arts laten weten als u zich depressief, omdat artsen en andere hulpverleners kunnen mensen helpen omgaan met een depressie. Je moet ook zo veel mogelijk leren over de aandoening en de behandeling keuzes, zodat u kunt deelnemen aan het nemen van belangrijke beslissingen over uw medische zorg.

Een ander ding dat zou kunnen werken voor een Vitiligo patiënt om te gaan met zijn / haar conditie is om te praten met andere mensen met Vitiligo. U vindt ondersteuning groepen patiënten, families en artsen om dit te bespreken met. Familie en vrienden zijn een andere bron van steun.

Sommige mensen met Vitiligo hebben ontdekt dat cosmetica die de witte vlekken bedekken hun uiterlijk te verbeteren en hen te helpen zich beter voelt over zichzelf. U kunt om te experimenteren met verschillende merken te verbergen cosmetica nodig voor het vinden van het product dat werkt het beste.

order

 

 

 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
Ingredinten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter