share
 

Hoe wordt gediagnosticeerd Vitiligo?

De chronische huidaandoening van Vitiligo vernietigt het pigment of kleur het maken van cellen in de huid, de zogenaamde melanocyten, en kan ook invloed hebben op de slijmvliezen (zoals het weefsel in de mond en neus) en het oog. Als gevolg hiervan, glad, melkachtig wit of licht roze vlekken in het midden van normaal gepigmenteerde huid verschijnen. Het haar kan ook terecht wit / grijs die groeit in gebieden die door Vitiligo en op de hoofdhuid. Om te detecteren als een persoon Vitiligo, zal de arts de diagnose van Vitiligo is gebaseerd op een lichamelijk onderzoek, medische geschiedenis, en laboratoriumtesten.

Vitiligo will likely be suspected by a doctor if you report (or the physical examination reveals) white patches of skin on the body, particularly on sun-exposed areas, such as the face, hands, feet, arms, and lips. If Vitiligo is suspected, the doctor will ask about your medical history. Important factors in the diagnosis include a family history of Vitiligo; sunburn, a rash, or other skin trauma that occurred at the site of Vitiligo 2 to 3 months before depigmentation started; stress or physical illness; and premature graying of the hair (before age 35). In addition, the doctor will ask whether you or anyone in your family has had any autoimmune diseases and whether you are very sensitive to the sun.

De arts kan een klein stukje weefsel (biopt) van de aangetaste huid te onderzoeken onder een microscoop, om te helpen de diagnose te bevestigen. In Vitiligo, zal de huid monster meestal een volledige afwezigheid van pigment-producerende melanocyten. Anderzijds kan de aanwezigheid ontstoken cellen in het monster suggereren dat een voorwaarde is voor het verlies van pigment.

Sinds Vitiligo kan gepaard gaan met een pernicieuze anemie (een aandoening waarbij een onvoldoende hoeveelheid vitamine B12 wordt geabsorbeerd uit het maagdarmkanaal) of hyperthyreoïdie (een overactieve schildklier), een bloedmonster van de patiënt kan ook worden voorgeschreven door de arts om te controleren het aantal bloedcellen en de schildklier functie. Voor sommige patiënten kan de arts adviseren een oogonderzoek te controleren op uveïtis (ontsteking van een deel van het oog), die kunnen worden veroorzaakt door Vitiligo. Een bloedonderzoek om te zoeken naar de aanwezigheid van antinucleaire antilichamen (een soort auto-antilichaam) kan ook gedaan worden. Deze test helpt te bepalen of de patiënt heeft een andere auto-immuunziekte.

order

 

 

 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
Ingredinten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter