share
 

Leucoderma

Leucoderma is een zeldzame huidziekte gekenmerkt door witte vlekken en patches. In dit onaangenaam, maar niet besmettelijke ziekte, is er een geleidelijk verlies van pigment melanine genaamd van de huidlagen, dat resulteert in witte vlekken. Leucoderma kan beginnen met een kleine patch, maar langzaam en gestaag verspreidt door het hele lichaam. De werkelijke oorzaak is nog niet bekend maar een aantal studies uitgevoerd over het onderwerp. Enkele van de vermeende oorzaken zijn emotionele stress, erfelijke factoren, wormen, zonnebrand en lichamelijke ziekte.

Wat zijn de oorzaken Leucoderma is nog steeds niet bekend. Ondanks geavanceerd onderzoek, is de geneeskunde nog steeds bezig te achterhalen van de precieze oorzaak van Leucoderma. Er zijn tal van theorieŽn over wat deze ziekte kon veroorzaken. To-date drie theorieŽn zijn algemeen aanvaard. De eerste theorie is een van persoonsverwisseling stelt dat het immuunsysteem fouten van de pigmentcellen voor buitenlandse instanties en vernietigt ze. De tweede theorie zegt dat bepaalde chemische stoffen te vernietigen het pigment cellen genereren.

De derde theorie, aan de andere kant, wijst erop dat de cellen worden vernietigd door blootstelling aan chemische stoffen. Ongeacht de oorzaak, het verloop van de ziekte is zeker dat de vernietiging van pigmentcellen. Maar waarom alleen bepaalde gebieden of delen van het lichaam worden aangetast? Ondanks het feit dat pigmenten cellen aanwezig zijn dan door het hele lichaam waarom deze ziekte niet van invloed op het hele lichaam is nog steeds een mysterie. Er zijn echter vele gezondheidsproblemen deskundigen die geloven dat de belangrijkste oorzaken van leucoderma overmatige stress zijn.

Chronische of acute maag ziekten kan bijdragen aan Leucoderma. Mensen die een verminderde leverfunctie zoals in geelzucht, worminfecties of andere parasieten parasitaire aandoeningen in het spijsverteringskanaal zijn gevoelig voor deze witte vlekken hebben. Witte vlekken hoeft niet altijd doom spreuk als slechts een fractie van hen kan worden van de gevreesde Leucoderma. Een meerderheid van de gevallen en waarom Leucoderma plekken wit vatbaar zijn voor medische behandeling.

Symptomen van Leucoderma kan haaruitval, vroegtijdig grijs worden van haar en witte vlekken. De witheid lijkt over het algemeen als een kleine verkleurde witte / lichtgrijze of bruine vlek die later verspreidt in grootte. De vlekken worden witter dag na dag en eindelijk melkachtig wit. Er kunnen algemene zwakte, vermoeidheid en een slachtoffer kan de gevoeligheid hebben ten opzichte van koud zijn. De pleisters of merken kan worden veroorzaakt door tal van redenen, de meest voorkomende onder hen zijn worminfecties en / of calcium gebreken. Deze patches kunnen produceren veel psychologische stress bij het slachtoffer.

Opmerkelijk is het feit dat Leucoderma niet kan worden veroorzaakt door het consumeren van contrasterende voedingsmiddelen zoals vis / uien met melk. Vitamine-C rijk voedsel, die ooit werd gedacht aan de stoornis proces te bevorderen, zijn niet langer ofwel beperkt. Verschillende onderzoeken bewezen hun heilzame rol als anti-oxidanten.

De algemene bevolking is op een risico van 1-2% tot leucoderma ontwikkelen. De vaststelling of de Leucoderma erfelijk is, zullen we te weten komen dat kinderen van ouders waar een of beide Leucoderma zijn slechts een fractie van een hoger risico dan de algemene bevolking. De onderzoeken tonen aan dat zelfs zonder familiegeschiedenis generaties, ook een normale en fit persoon een kans op het ontwikkelen Leucoderma staat. Witte vlekken hoeft niet altijd spreuk doom aangezien slechts een fractie van hen kan worden van de gevreesde Leucoderma.

Een meerderheid van de gevallen en waarom Leucoderma plekken wit vatbaar zijn voor medische behandeling. Om te bevestigen of een witte vlek is Leucoderma of niet, ze hebben een schets donkerder dan de huid, moet worden onregelmatig uiterlijk, geleidelijk in omvang toenemen en melkachtig wit verschijnen onder ultraviolet licht.

Leucodermal voorwaarden enorme psycho-sociale gevolgen. Geen leeftijd is vrijgesteld en genetische re-dispositie is er. De meest getroffen gebieden van de ziekte zijn de handen, de nek, de rug en de polsen in de bestelling. De voorwaarde is geen schade toebrengen aan het lichaam organen. Degenen met Leucoderma moet een dokter raadplegen in geval van depressief gevoel. Je zou het verstandig zijn om de geestelijke gezondheidszorg en artsen te raadplegen voordat je valt een slachtoffer van depressie of angst.

leukoderma, leucoderma, leukodema, leuoderma, lekoderma, leukderma, leukoerma

Laat ons u dit overwonnen onaangenaam stoornis te helpen door de invoering van onze speciale Cure Vitiligo Oil. We weten dat je pijn en frustratie, en dus zijn gekomen met onze speciaal ontworpen verhelpen. The Cure Vitiligo Oil dat u zijn op zoek naar is gegarandeerd om uw zoekopdracht einde te maken aan een snelle re-pigmentatie van Vitiligo / Leucorderma met geen bijwerkingen hebben. Dus, als u of een van uw dierbaren ontwikkelt Vitiligo, maak een verstandige zet! Gebruik maken van onze lokale applicatie en krijg snel weer pigmentatie van de aangetaste huid.

Personen met Vitiligo vindt onze Cure Vitiligo Olie zeer nuttig voor volledige genezing van de ziekte. Cure Vitiligo kruidenolie is 100% gegarandeerd en klinisch bewezen Permanente Cure voor Vitiligo of Leucoderma patches. Ons product bevat louter natuurlijke ingrediŽnten met elkaar vermengd in een bepaalde verhouding. Deze omvatten Psoralea coryli Folia, Kokosolie, Berberis Root en zwarte komijn die medisch bewezen om te vechten en definitief genezen Vitiligo. Aangezien de samenstelling van Cure Vitiligo Olie bestaat uit zuiver plantaardige ingrediŽnten, heeft dus minder of geen bijwerkingen.

Q: Wat is Lekoderma? Hoe is het verspreid? Als een lid van de familie heeft lekoderma, wat zijn de kansen van anderen te vangen dezelfde ziekte?

A: Lekoderma is een zieke toestand van de huid waar melanocyten verliezen het vermogen om melanine te produceren, een pigment dat de normale verkleuring van de huid bepaalt. Als gevolg van die witte vlekken van pigmentverlies verschijnen op de huid. Geen precieze oorzaak is nog niet bekend aan de wetenschap, maar wetenschappelijk onderzoek is gaande belofte van een veilig en betrouwbaar te genezen van deze ziekte. Lekoderma is geen besmettelijke ziekte, maar verspreidt zich niet door het aanraken of eten met de persoon die lijdt aan Lekoderma. Deze praktijk is zeer ontmoedigd. Lekoderma patiŽnten dient niet te worden gestigmatiseerd of geÔsoleerd vanwege hun zieke voorwaarde hiervoor is ongevoelig en onmenselijk. Lekoderma patiŽnten zijn normale mensen zoals wij met dezelfde mogelijkheden als wij dat doen of zelfs meer. In feite zijn ze met ons op. Lekoderma kan wel of niet aangeboren zijn. Aangezien deze ziekte is weinig begrepen, kan er niets over te zeggen met zekerheid. Ouders met Lekoderma hebben meer kans om geboorte te geven aan baby's die lijden aan Lekoderma, doet dit echter niet zeggen dat een ouder altijd Lekoderma zal bevallen van een Lekoderma baby. Ook als een lid van een gezin heeft Vitiligo, is het niet noodzakelijkerwijs betekent dat anderen zullen er last van hebben of vangen.

order

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
IngrediŽnten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter