share
 

Preventie van vitiligo

Skin vertelt uw gezondheid. Maakt niet uit welke kleur huid bevat, maar als het gezond is, je bent gezond ook. Huid is het grootste orgaan van het lichaam en is opgebouwd uit vele lagen. Trouwens, lichaamsorganen te beschermen, waarbij de temperatuur evenwicht en het vrijgeven van de toxinen in de vorm van zweet, huid weerspiegelt ook de algemene gezondheid van het individu. Hoewel mensen hunkeren naar een lichte huid, maar ze zijn zich niet bewust van een bittere realiteit wil zeggen de reŽle kleur huid meer vatbaar voor huidaandoeningen. Een van deze huidaandoening is Vitiligo, die is ontwikkeld bij het stoppen met melanocyten kleurpigment produceren.

Als zodanig Vitiligo is nauwelijks een ziekte van de medische betekenis en is geÔdentificeerd als droog, ongezond, fragmentarisch, en verkleurde huid. Personen met Vitiligo hebben meestal geen klachten zoals jeuk of pijn, is een sociaal stigma om het wel. Maar laat je niet mensen lopen je leven, zet dat de sociale stigma achter de tralies en wees jezelf. Geloof ons het is allemaal over JOU! Michael Jackson, een Vitiligo lijder, denkt van wel, hŤ?
De precieze oorzaak van vitiligo is nog niet bekend bij de medische wereld. Maar, stress, algemene lage immuniteit niveau en hormonale verbinding denken als uitlokkende factoren voor deze kwaal. Het optreden van Vitiligo ongeveer 28% erfelijk is, 30% is wormen besmet en 42% is stress gerelateerd. Vitiligo patch kan ontwikkelen als een kleine bleke / wit gekleurde melkachtige patch die kan toenemen in verschillende afmetingen en vormen. Patches verschijnen met goed gedefinieerde randen als gevolg van perifere hyperchromia. Vitiligo merken kunnen overal op het lichaam, maar de meest voorkomende plaatsen zijn op de wangen, rond de lippen, terug rond de ogen, handen, vingers, borst en bilateraal verdeeld over de benen.
De meeste van de tijd individuen bang bij het zien van een witte vlek op het lichaam en angst aan te Vitiligo. Pas op voor het feit dat elk en ieder witte vlek niet van Vitiligo en kunnen zich ontwikkelen als gevolg van leveraandoeningen, taenia infectie, wormen, tekort aan calcium of zelfs lepra. Ook opvallend is het feit dat als zodanig patiŽnten van Vitiligo geen probleem of symptomen zoals pijn, jeuk, enz. dan ook, de patiŽnt wil nog steeds de preventie van Vitiligo om cosmetische redenen.
Vitiligo is een niet besmettelijke ziekte. Preventie van Vitiligo kan:

  • Elke pleister moet grondig worden eerst onderzocht
  • Behoud van een goede algemene gezondheid en immuniteit
  • Toepassing van een onbewezen tropische medicatie op de huid moet worden vermeden
  • Vermijd overmatige consumptie van zure dingen
  • Gebruik van synthetische kleding dient te worden beperkt&
  • Voorkomen SteroÔden.

Lichte huid moeten vermijden looien van de normale huid. Make-up en zelfbruinende verbindingen met dihydroxyaceton, en kleurstoffen te helpen tijdelijk verbergen de bleke merken van vitiligo. Voor de preventie van vitiligo, kunt u een kleurstof uit covermark, walnoot vlek kiezen, dermablend of vita kleurstof. Normale pigment kan worden bereikt met corticosteroÔden of re-pigmentatie therapie. In re-pigmentatie therapie, is een patiŽnt gezien zowel orale medicijnen en chemische behandeling.

Als voor de preventie van Vitiligo, zijn er bepaalde voorzorgsmaatregelen die kunnen vertragen of stoppen het begin van de aandoening. Echter, zijn voor de laatste paar decennia mensen meer geneigd naar kruidengeneesmiddelen voor Vitiligo voornamelijk om twee redenen:

  • Het heeft weinig of geen bijwerkingen &
  • Klinisch bewezen kruidenremedies zijn er zeker tot resultaten te komen

Laten we met trots onze kruidenmiddel, Cure Vitiligo Olie, introduceren voor de preventie van Vitiligo. Wetenschappelijk bewezen, Cure Vitiligo Olie is de meest effectieve product Vitiligo te verslaan en zich met haar 100% zuiver plantaardige ingrediŽnten. Ons product bevat zwarte komijn, Psoralea Corylifolia, kokosolie, en Zuurbes Root, waardoor het de meest effectieve behandeling voor uw Vitiligo. Als je teleurgesteld met de resultaten van uw huidige Vitiligo behandeling, wij adviseren 'Bury uw oudere producten in de bodem en gebruik van onze Cure Vitiligo Olie!

 

order

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
IngrediŽnten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter