share
 

Tekenen van Vitiligo

Een huidaandoening kan Vitiligo worden ingesteld door verschillende oorzaken neerslaan. Hoewel Vitiligo kan ontwikkelen op elke leeftijd, de borden vaak het eerst verschijnen in de leeftijd tussen 20 en 30. De meeste mensen met deze stoornis verder gezond zijn en hebben een normale gevoeligheid van de huid en textuur. Kan echter Vitiligo vaker voorkomt bij mensen die bepaalde auto-immuunziekten hebben. Deze ziekten kunnen vitamine B-12 deficiŽntie bloedarmoede bekend als pernicieuze anemie, ziekte van Addison, of schildklier aandoeningen zoals hypothyreoÔdie en hyperthyreoÔdie. Vitiligo heeft ook een mogelijkheid om alle rassen en beide geslachten gelijkelijk treffen.

De primaire teken van Vitiligo is het verlies van pigment dat kleur geeft aan de huid. Haar groeit uit de vitiligo-getroffen-gebieden ontbreekt ook de kleur en ziet eruit als grijs. Bovendien kunnen mensen met deze aandoening te krijgen pigment afwijkingen van de iris of het netvlies van de ogen. Daarom is het belangrijk om de andere aandoeningen die Vitiligo met zich meebrengt te bestrijden. Zodra Vitiligo is gediagnosticeerd, de behandeling ervan wordt onmisbaar. Echter, het natuurlijke verloop van de aandoening is moeilijk te voorspellen. Soms Vitiligo merken te stoppen die zonder behandeling, maar in de meeste gevallen, pigment verlies gaat het grootste deel van de oppervlakte van uw huid.

De precieze oorzaak van vitiligo is nog steeds een mysterie voor de medische wereld. Maar, het is vaak gedacht dat stress, algemene lage immuniteit niveau en hormonale verbinding zijn tussen de verschillende uitlokkende factoren voor deze kwaal. Het ontstaan van de huidziekte Vitiligo van ongeveer 28% erfelijk is, 30% is wormen besmet en 42% is stress gerelateerd. Vitiligo plekken verschijnen meestal met goed gedefinieerde randen als gevolg van perifere hyperchromia. Vitiligo ontwikkelt in het algemeen in een van de drie patronen die:

 • Focal Patroon
 • Segmentale
 • Gegeneraliseerde Patroon

Bij focale patroon, wordt het pigment verlies beperkt tot slechts een paar gebieden. In segmentale patroon, de tekenen van vitiligo verschijnen als de-pigmentvlekken aan slechts een zijde van de individuen 'organen. Terwijl in veralgemeend parlando, de-pigmentatie gebeurt op verschillende delen van het lichaam. Naast verschijnen als bleke / witte vlekken op de huid, kunnen mensen met vitiligo hebben ook voortijdige vergrijzing van de wimpers, wenkbrauwen, baard en hoofdhaar. Mensen met een donkere huid kan zelfs er een verlies van kleur in hun mond.

Mensen die Vitiligo meestal eerste mededeling witte melkachtige merken te ontwikkelen op de huid van hun lichaam. De bleke merken kunnen ontwikkelen op uw ogen, gezicht, nek, oksels, ellebogen, handen, genitalia, of knieŽn. De vitiligo merken zijn vaker in de zon blootgestelde gebieden zoals het gezicht, lippen, handen en armen. Het is ook opgemerkt dat het verlies van de huid pigment kan snel gaan tijdens de vroege stadia van de aandoening. Mensen die de ontwikkeling vitiligo hebben meestal geen jeuk, pijn of andere tekenen.
 
Bij het zien van een van de bovengenoemde symptomen van Vitiligo, raadpleeg dan onmiddellijk de dokter. Het is belangrijk om te weten of de patiŽnt of iemand in zijn / haar familie heeft alle auto-immuunziekten had of dat de patiŽnt gevoelig is voor de zon. Bovendien is het ook belangrijk om de patiŽnt de medische geschiedenis die zonnebrand, huiduitslag of andere verwondingen aan de huid bevat op het gebied van vitiligo 2 tot 3 maanden voordat de-pigmentatie begon te kennen; lichamelijke ziekte of stress, en voortijdige vergrijzing van het haar vůůr 35 jaar, enz. De arts kan vervolgens in staat zijn om de persoon met Vitiligo onderzoeken uit te sluiten andere medische problemen.

De meeste van de tijd, krijgen mensen bang bij het zien van een bleke vlek op de huid en vrees dat het te Vitiligo. Kan echter elke witte vlek niet van Vitiligo en kunnen ontwikkelen, omdat van leveraandoeningen, taenia infectie, wormen, tekort aan calcium of zelfs lepra. Ja, het is altijd een verstandige zet naar de dokter te raadplegen direct bij het zien van witte vlekken op je huid.

Het algemeen, wanneer iemand te vinden witte vlekken op zijn huid, dan is het een duidelijke indicatie van vitiligo. Normaal gesproken, deze bijzondere witte vlekken die gevonden zijn op een aantal specifieke zijn als:

 1. Handen
 2. Voeten
 3. Gezicht
 4. Lippen
 5. Oksels
 6. Lies

Rond de

 1. Mond
 2. Ogen
 3. geslachtsdelen
 4. Rectale gebieden

Vitiligo Vormgeving

Er zijn drie soorten van vitiligo uitstraling die hieronder gegeven:

 1. De pigmentatie treedt symmetrisch aan beide zijden van het lichaam en dit is de meest algemene type.
 2. In dit type, is depigmentatie beperkt.

•  In het laatste type, depigmented patches groeien slechts een regio van het lichaam.

Medische Identificatie van Vitiligo

We kunnen ook medisch te ontdekken of te weten vitiligo door het geven van een aantal laboratoriumtesten. Duidelijk worden geÔdentificeerd of diagnose, moeten we een kleine steekproef van onze aangedane huid te geven voor de arts die het geke onder de microscoop en als onze huid monster zonder pigment melanocyten, dan is er geen vitiligo, maar als ontstoken cellen aanwezig zijn in onze steekproef huid die Het kan aanbevelen dat pigmentatie wordt veroorzaakt door een aantal andere redenen. Pernicieuze anemie of hyperthyreoÔdie zijn vaak verbonden met vitiligo en het is om deze reden dat soms arts een controle op een monster van bloed-cel. Oogonderzoek wordt ook aanbevolen voor sommige mensen om te controleren of waarheden die nu en dan gebeurt er van vitiligo.

Q: Wat is de verschijning van Vitiligo? Wie is meer kans om er last van, mannen of vrouwen of kinderen?

A: Vitiligo wordt gekenmerkt door het verschijnen van witte vlekken op de huid. Deze patches verschijnen wanneer melanocyten Melanine producerende cellen dwz (deze cellen zijn van nature aanwezig zijn in huid en Melanine is een bruin-zwart pigment die normaal bepaalt de huidskleur produceren) worden vernietigd. Over hoe precies deze melanocyten worden vernietigd, heeft de wetenschap Noy nog niet in geslaagd om een rechtstreeks antwoord te geven, omdat deze ziekte is heel weinig begrepen. Veel oorzakelijke factoren zijn voorgesteld, waarvan Autoimmue stoornis lijkt het meest plausibel. Per deze theorie, is een auto-immuunreactie opgehitst tegen het eigen lichaam is melanocyten en ofwel vernietigt of maakt ze disfunctioneel. Als gevolg van die melanocyten stoppen met de productie van melanine en een kenmerkende witte vlek van Vitiligo verschijnt op dat specifieke gebied van het lichaam. Vitiligo is een zeldzame huidaandoening. Het beÔnvloedt slechts 1 - 2% van de bevolking van de wereld van vandaag. Het heeft invloed op beide geslachten en alle rassen. Het kan iedereen overkomen; het nu mannen of vrouwen of kinderen. Mensen die lijden aan vitiligo waarschijnlijk om geboorte te geven aan kinderen die lijden aan vitiligo, maar de ziekte Vitiligo per se is niet genetisch bepaald. Voor de meeste patiŽnten patches verschijnen rond de 40ste jaar van hun leven en patches kunnen verspreidde zich traag. 

Q: Wat zijn de eerste tekenen van Vitiligo? Wanneer moet de borden verschijnen?  

A: Vitiligo is symptomatisch met de verschijning van vlekken op de huid. Er zijn twee soorten Vitiligo;
1. Niet-segmentale vitiligo:
. Het kan zich voordoen op elke leeftijd.
. Patches misschien gelokaliseerde of gegeneraliseerde. Patches zijn meestal gegeneraliseerd naar het gehele lichaam, een aandoening die bekend staat als Vitiligo universalis
2. Segmentale Vitiligo:
. Het verspreidt zich snel
. Het is niet geassocieerd met auto-immuunziekten.
. In tegenstelling tot niet-Segmentale Vitiligo is een veel staltype en topische behandeling het beste werkt voor het.
Vitiligo vlekken vooral op
. Gezicht
. Handen
. Polsen
. Monding
. Ogen
. Neusgaten
. Geslachtsdelen
. Navel
. Rectale gebieden
Vroeg grijs worden van haar is een symptoom van Vitiligo.
Verlies van kleur in de mondholte is ook waargenomen bij sommige gevallen van Vitiligo.
De incidentie van Vitiligo is 1% wereldwijd. Niet-segmentale vorm komt vaker voor. Vitiligo is een chronische aandoening en doet zich niet voor 's nachts. Voor de meeste patiŽnten patches verschijnen rond de 40ste jaar van hun leven en patches kan langzaam verspreiden. Er kan een kloof van meerdere maanden of jaren duren voordat de volgende patch verschijnt. Er is geen manier om te zeggen of patches zal verspreiden. Verspreiding van patches varieert van persoon tot persoon.  

Q: Wat zou kunnen worden genoemd als de eerste tekenen van Vitiligo? Is het de verschijning van patches op de ledematen?

A: Eerste teken van Vitiligo is een trichoom. Een typisch Vitiligo patch is bekend als een trichoom met 3 lagen / zones van kleur
. Wit centrum
. Zone van minder ernstige depigmentatie rond het centrum
. Zone van inheemse huid rondom de laesie
Vitiligo vlekken verschijnen verschillend voor verschillende patiŽnten. Ze kunnen worden weergegeven op een deel van het lichaam. Voor sommige patiŽnten de patches kunnen worden weergegeven op een systematische manier en kan starten vanaf de uiteinden. Het kan niet opgaan voor andere patiŽnten. Aangezien elke persoon het lichaam reageert anders op een zelfde ding en een beetje is wel te verstaan van Vitiligo, is het onmogelijk om zeker te zijn over hoe de patches zal verschijnen en zich verspreiden. Meest voorkomende plaatsen van Vitiligo patches zijn de lichaamsdelen die zijn blootgesteld aan de zon dwz handen, voeten, nek, gezicht, armen, liezen, enz.  


Mensen die zoeken naar Vitiligo Signs ook zoeken naar:


tekenen van vitiligo, afmonstert vitiligo, zingt van vitiligo, zingt af vitiligo, Sines van vitiligo, Sines off vitiligo

order

 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
IngrediŽnten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter