share
 

UVB

De chronische huidaandoening van Vitiligo vernietigt het pigment of kleur het maken van cellen in de huid, de zogenaamde melanocyten, en kan ook invloed hebben op de slijmvliezen (zoals het weefsel in de mond en neus) en het oog. Als gevolg hiervan, glad, melkachtig wit of licht roze vlekken in het midden van normaal gepigmenteerde huid verschijnen. Het haar kan ook terecht wit / grijs die groeit in gebieden die door Vitiligo en op de hoofdhuid. Er zijn vele behandelingen beschikbaar voor Vitiligo tegenwoordig een van de meest succesvolle die van hen UVB.

Smalband UVB wordt nu gezien als de gouden standaard van de behandeling voor Vitiligo die meer dan 20% van het lichaam. Smalband UVB (NB) maakt gebruik van het deel van de UVB-spectrum 311-312 nm. Deze regio is vastgesteld om te helpen pigmentcellen te stimuleren om melanocyten produceren in minder tijd dan nodig is om de huid verbranden. Elke vorm van lichttherapie heeft een onderdrukkend effect op het immuunsysteem, dus het kan eventueel nieuwe gebieden te stoppen met de vorming van ook. NB kan worden gedaan in het kantoor van de dokter met een full-body kast of met voorschrift van een arts, van thuis uit met behulp van een full-length paneel of een handheld apparaat. De handhelds zijn erg handig voor kleine gebieden van vitiligo, maar zijn te saai en te omslachtig om te gebruiken voor grotere percentages aangezien zij een zeer klein gebied op een moment. NB wordt soms gebruikt in combinatie met andere topische behandeling, maar is bij veel op zichzelf. NB kan gebruikt worden op kinderen oud genoeg zijn om stil te staan ​​en een veiligheidsbril te houden. De resultaten worden vaak gezien die beginnen tussen 30 en 60 behandelingen, en de behandeling wordt meestal gegeven 3 keer per week. Mogelijke bijwerkingen van NB onder meer branden als het gebruikt wordt te lang. Bij gebruik van een full-body paneel of box, de normale huid kan bruin, het verhogen van het contrast. Alleen full-size lichaam staan ​​in voor de onderdrukking van het immuunsysteem die nodig zijn voor de stabilisatie dat verdere pigment verlies kan stoppen, als de handheld eenheden alleen de behandeling van geïsoleerde gebieden. Eye gedragen wordt tijdens de behandeling om de ogen te beschermen, maar niet noodzakelijk wanneer de behandeling dan.

order

 

 

 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
Ingredinten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter