share
 

Vitiligo ziekte

Vitiligo is een chronische huidaandoening die het verlies van kleuren ondersteunt, wat resulteert in ongelijke bleke plekken op de huid. Uit onderzoek blijkt dat het een gedetailleerde type leukoderma karakteristieke manifesteert zich door dipegmentation van de opperhuid. Klinisch is het onderscheiden door witte macules op de huid die kunnen worden of weinig talrijk. Het is bewezen als een toestand waarbij het immuunsysteem wordt geactiveerd om te reageren tegen en de aanval van de lichaamseigen weefsels en kan gebeuren naast andere ziekten, zoals schildklier ziekte of pernicieuze anemie. De gebruikelijke categorie van vitiligo wordt 'Vitiligo Vulgaris' ook wel bekend als gemeenschappelijke vitiligo. Alternatieve soorten omvatten lineaire, segmentaal, trachoom en inflammatoire vitiligo.

De feitelijke oorzaak van vitiligo is nog steeds aangevoerd. De aandoening is hoofdzakelijk meer voor de hand extern bij mensen met donkere huidtypen. De duidelijke oorzaak van vitiligo is complex en nog niet bekend. Er is bewijs dat suggereert het wordt veroorzaakt door een samensmelting van auto-immune, genetische en omgevingsfactoren. Maar is het niet bewezen wereldwijd. Verschillende mensen overwegen een verband tussen zonnebrand en vitiligo. Een stroom naar voren gebrachte hypothese dat de oorzaak vitiligo optreedt omdat mensen ontwikkelen antilichamen die schadelijk zijn voor de unieke cellen die melanine produceren in het lichaam.

Q: Is Vitiligo een gevaarlijke en dodelijke ziekte? Is het gerucht waar dat Vitiligo doodsoorzaken?

A: Vitiligo is een ziekte die vaak wordt keer gemengd of verward met lepra die wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van jeukende huidletsels die besmettelijk en aanstekelijk. In tegenstelling tot het volksgeloof, Vitiligo is niet Lepra. Lepra wordt veroorzaakt door een bacterie dat de precieze oorzaak van vitiligo is nog onbekend voor de wetenschap. Lepra, indien onbehandeld, kan leiden tot het permanente schade aan de huid, zenuwen, ogen en ledematen. Vitiligo, indien onbehandeld, niet leiden tot een ernstige gevolgen. In feite, Vitiligo is de meest goedaardige van alle huidziekten. Het zorgt ervoor dat de patiŽnt geen ongemak, de patches doen jeuken niet, en ze zijn niet besmettelijk. Vitiligo is, op geen enkele wijze, dodelijk. Een patiŽnt die lijdt aan vitiligo moet niets vrezen voor wanneer hij zijn conditie niet behandeld wordt, zou hij geen dood bedreigd hebben. Vitiligo is een chronische huidaandoening, die in tegenstelling tot andere chronische ziekten zoals s Diabetes mellitus, kanker, geen last van een patiŽnt en geen medicijnen inname noodzakelijk is. 

order

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
IngrediŽnten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter