share
 

Vitiligo Patches

Wetenschap het ongelijk is gesteld om de precieze oorzaak van vitiligo patches te identificeren. Er is echter aanzienlijke hoeveelheid werk worden verricht om te weten wat dit precies auto-immuunziekte veroorzaakt. Een persoon kan zich ontwikkelen vitiligo patches toen zijn immuunsysteem begint de melanocyten in de huid vernietigen. Een groep van onderzoekers denken dat de melanocyten zelf te vernietigen, terwijl anderen denken dat een enkel geval, zoals zonnebrand of emotioneel leed kan veroorzaken Vitiligo.
Er is geen manier om te bepalen of vitiligo zal verspreiden. Vitiligo Patches kan volledig te stoppen na de eerste patch, maar vaak deze patches te doen verspreiden. Bij sommige patiŽnten, zijn de witte vlekken niet verspreid of kan jaren duren om te ontwikkelen. Maar voor sommige mensen, vitiligo verspreidt zich snel en de grote gebieden kunnen worden gedekt in maanden. Als u of iemand in uw familie heeft ten prooi gevallen aan Vitiligo, probeer dan onze zelfgemaakte medisch bewezen te verhelpen, CureVitiligo Oil. De plantaardige stoffen in dit product zijn zeer effectief voor het behoud van de huid de natuurlijke pigmentatie.

Recente onderzoeken hebben aangetoond dat Vitiligo patches zijn alleen te genezen met kruiden, terwijl andere behandelingen, waaronder blootstelling aan de zon, ultraviolette straling en externe applicaties alleen tijdelijke verlichting. Je mag graag gaan voor allopathische behandeling als het gepaard gaat met bijwerkingen, zoals beschadiging van de lever, huid allergie, misselijkheid, cataract en andere oogproblemen. Onze goed geselecteerde kruidenmiddel, CureVitiligo Olie is zonder enige bijwerkingen. Het helpt niet alleen de behandeling van witte vlekken op de huid en andere bleke gebieden op de huid, maar ook hydrateert, verzacht en kalmeert de huid.

Degenen die gebruik hebben gemaakt CureVitiligo Oil weet hoe het voelt na het herstellen van Vitiligo. Dus degenen die niet hebben gebruikt nog, moet tenminste een keer proberen. Wij raden, probeer CureVitiligo Oil. Aangezien het gaat over jou, zodat het gezicht van de wereld met meer vertrouwen!

Vitiligo Patches meestal bestaan op gezicht, hals, ledematen, buik, taille, en weer terug. Vitiligo Patches vernietigen je persoonlijkheid, dat is waarom je verlegenheid in uw vrienden voelen. Dus als je wilt absolutie van vitiligo Patches je moet gebruiken genezen vitilgo olie omdat het geen bijwerkingen en het is volledig kruiden-behandeling.

vitiligo Patache, vitiligo perziken, vitiligo patches, vitiligo plaatsen, vitiligo poaches

V: Ik ben op zoek naar een bevredigende genezing van vitiligo patches. Is er een snelle manier te camoufleren de patches sinds de behandeling, ik heb gehoord, is langzaam en duurt het maanden?

A: Hoewel Allopatische systeem van behandeling heeft niet de pretentie volledig te genezen Vitiligo toch is er een mogelijkheid om de depigmentatie met een aantal van de beschikbare therapieŽn te keren, een paar van die omslachtig en duur. Met CureVitiligoOil bieden wij u een snelle, permanente, neveneffect gratis en early onset repigmentatie van de huid. Echter de veronderstelling u klaar jezelf voor speciale vanavond gelegenheid, er is een snelle manier te camoufleren de witte vlekken van vitiligo. Oplossing hieronder is een eenvoudige manier. Make-up kan camoufleren Vitiligo patches wanneer zij aanwezig zijn op de wangen, oogleden of enig ander onderdeel van het gezicht of de hals. De toepassing van de stichting even kan geeft de huid een glad uiterlijk. Maar deze oplossing is voornamelijk van toepassing voor vrouwen. TatoeŽren kan worden gebruikt als een effectieve camouflage techniek door zowel mannen en vrouwen als de patches zijn gelokaliseerd op een bepaald deel van het lichaam bv. handen, voeten, armen, enz. Het komt niet onder de definitie van traditionele therapie voor vitiligo patches maar het kan van pas komen, gezien de patches zijn niet wijdverspreid. In tatoeŽren kunstmatige pigment in de huid geÔnjecteerd met behulp van chirurgische naalden. TatoeŽren moeten worden uitgevoerd door gecertificeerde professionals als het gaat om ernstige risico's op infecties.

Q: Hoe lang heeft Kokosolie is gebruikt voor de behandeling van vitiligo? Wat is zijn geneeskrachtige waarde?

A: Kokosolie is gebruikt in geneesmiddelen voor een zeer lange tijd. Sinds zijn geneeskrachtige waarde werd vastgesteld, was het begonnen te worden opgenomen in de brouwsels en andere formuleringen voor actuele toepassingen. Kokosolie is ook gevonden in Egyptische graven dateren uit 4000 voor Christus. Oude Chinese artsen leek te zijn zich bewust van zijn geneeskrachtige waarde ook. Kokosolie wordt gezegd dat de beste olie beschikbaar voor de huid zijn. Het is een vaste olie, het verdampt niet uit de huid. Het is een ingrediŽnt van de meeste lotions, crŤmes. Het voorkomt dat het vocht verdampt van de huid en werkt als een rustgevende agent. Het maakt de huid glad, het voorkomt veroudering van de huid, maakt het soepel en rijke wijken, rimpels af. Het wordt ook gebruikt om haaruitval te verminderen en zo een haar smeermiddel. Haar rol als huidbeschermende kan worden toegeschreven aan de anti oxidant eigenschappen. De vrije radicalen reactie die in onze huid begint met de leeftijd schade bindweefsel in de huid en de huid verliest haar strakheid. Vrije radicalen reactie is een kettingreactie, het begint en produceert meer vrije radicalen. Anti-oxidanten zijn de producten die stoppen huid reacties van vrije radicalen. Anti-oxidanten zijn de bestanddelen van voedsel dat we eten. Kokosolie is rijk aan vitaminen en vetzuren. Gemengd met Berberis wortel, Zwarte komijn en Psoralea coryfolia in CureVitiligOil, het dient als een anti-oxidant voor de huid. 

Q: Wat zijn melanocyten? Hoe worden zij betrokken bij de ziekte genaamd Vitiligo? Als Vitiligo is niet behandelbaar, er moet een geneesmiddel voor Vitiligo patches te behandelen zijn, hoop ik?

A: Melanocyten zijn Melanine producerende cellen. Ze zijn van nature aanwezig zijn in de laatste laag van de opperhuid, hersenvliezen, botten, hart en binnenste laag van het oog, oor. Een mm2 oppervlakte van de huid bevat ongeveer 1000 tot 2000 melanocyten. Zij produceren Melanine is een gekleurde pigment bepaling van de normale verkleuring van de huid. Het verschil tussen wit en zwart / bruine mensen kunnen niet worden gerelateerd aan het aantal melanocyten. Het is eerder het niveau van de activiteit van melanocyten, dat verantwoordelijk is voor de lichte of donkere verkleuring van de huid. Het niveau van de activiteit op zijn beurt afhankelijk van het lichaam hormonale activiteit. Vitiligo is een zeldzame ziekte, het is een huidaandoening die 1 treft - 2% van de wereldbevolking. Weinig bekend is over Vitiligo als nog. Verschillende theorieŽn zijn voorgesteld door de wetenschap, maar niets kan met zekerheid worden gezegd over. Melanocyten in elke manier betrokken bij de ziekte genaamd Vitiligo. In Vitiligo,melanocyten zijn ofwel vernietigd of zodanig disfunctioneel door een aantal aandoeningen, namelijk auto-immuun ziekten, stress en genetische stoornis, enz. Als gevolg van die melanine niet wordt geproduceerd in dat specifieke deel van het lichaam en witte vlekken verschijnen. Deze witte vlekken verspreid met de tijd. Aangezien er geen precieze oorzaak is nog niet bekend voor vitiligo, de belangrijkste focus van Vitiligo behandeling, daarom is de behandeling van vitiligo patches. PatiŽnt kan kiezen voor een van de beschikbare therapieŽn; Actuele steroÔde therapie, homeopathische therapie, Ayurvedische therapie, kruidentherapie, chirurgische therapie. 

Q: Is er een genezing van Vitiligo?

A: Het lijkt natuurlijk voor Vitiligo patiŽnten verlangen om zich te ontdoen van hun patches. Sommige van de patiŽnten krijgen een complexe en vermijden ze socialiseren met vrienden, familie als ze gevoelig zijn voor mensen opmerkingen en gijpen. Hoewel het niet hun schuld hebben ze Vitiligo of een andere ziekte voor die kwestie, maar zelden mensen beseffen hoe onmenselijk en onethisch is om iemands zwakheden bagger omhoog. Als u een Vitiligo patiŽnt thuis, moet je hem niet schuldig over voelt. Eten of het delen van voedsel met Vitiligo patiŽnt maakt iemand niet op te vangen als Vitiligo is niet besmettelijk. In Medicinale wetenschap is er geen absolute remedie voor Vitiligo maar er zijn een aantal behandelingen beschikbaar die de behandeling van de karakteristieke witte vlekken van vitiligo. Hieronder vermeld zijn de volgende behandelingen:
A. Kruidengeneesmiddelen:
1. CureVitiligoOil
2 Mondelinge Psoralen Therapie
B. Homeopathie
C. Ayurvedische therapie
D. Chirurgische therapie:
1. Autologe Huidtransplantatie
2. Skin grafts using blisters
3. Autologe transplantatie melanocyt
E. Ultraviolette stralen
F. Camoufleren technieken
1. TatoeŽren
2. Cosmetica
 

order

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
IngrediŽnten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter