share
 

Vitiligo huidziekte

Vitiligo wordt gekenmerkt als een chronische huidziekte die het verlies van pigment in de huid veroorzaakt. Deze frequente pigment verlies resulteert in onregelmatige bleke of witte vlekken die allemaal zijn ontwikkeld over het hele lichaam. Gemeenschappelijke ruimten van de huid die pigment verliest zijn het gezicht, armen, handen, benen en genitale zones. De huidaandoening van Vitiligo komt voor wanneer de melanocyten sterven of niet goed functioneren. Vitiligo plekken vaak symmetrisch worden weergegeven op beide zijden van het lichaam. In sommige zeldzame gevallen, kunnen kleine delen van het lichaam weer pigment zoals ze zijn opnieuw gekoloniseerd door de melanocyten.

Vitiligo huidaandoening kan ook worden veroorzaakt door stress die het immuunsysteem aantast. De verstoorde immuunsysteem kan leiden van het lichaam om te reageren. Als gevolg hiervan begint de huid verliest zijn pigment. Vitiligo invloed op gezichts-en lichaamsbehandelingen, terwijl het haar op de hoofdhuid kan invloed hebben op de kleur van het haar, waardoor witte vlekken of strepen. Personen met vitiligo zijn ook iets meer gevoelig voor andere auto-immuunziekten zoals ziekten, zoals alopecia areata, de ziekte van Addison, auto-immune schildklier aandoeningen, diabetes mellitus en pernicieuze anemie om er maar een paar te noemen.

Van de huidige schattingen, ongeveer 0,5 tot 1 procent van de wereldbevolking heeft Vitiligo huidaandoening. Echter, de precieze oorzaak van vitiligo is complex en nog niet volledig bekend. Meerderheid van de personen die lijden aan deze stoornis ontwikkelt voordat leeftijd van 40 jaar, terwijl de helft van de mensen te ontwikkelen voor hun 20ste verjaardag. Recente studies hebben aangetoond dat Vitiligo individuen van alle etnische achtergronden en beide geslachten treft, maar het is veel beter zichtbaar op een donkere huid. Tot nu toe hebben artsen het ongelijk is gesteld om te komen met elk apparaat dat zou te voorspellen hoeveel pigment een individu zal verliezen. Echter, kunnen mensen met een ernstige gevallen moeten alle verliezen pigment over het hele lichaam.

Het gebruikelijke type huidaandoening vitiligo heet 'Vitiligo Vulgaris', meestal Vitiligo. Er wordt aangenomen dat vitiligo een auto-immuunziekte waarbij de organen eigen immuunsysteem activeert zichzelf. Ook is er een aantal aanwijzingen dat Vitiligo huidaandoening wordt veroorzaakt door een combinatie van genetische, auto-immuunziekten, en omgevingsfactoren. Mensen ontwikkelen Vitiligo wanneer de pigment producerende cellen, de 'melanocyten', worden aangevallen en vernietigd. Als gevolg hiervan begint de huid verliest zijn pigment terwijl witte vlekken op de huid, ogen en slijmvliezen, binnenoor of haar. Bepaalde witte bloedcellen zelfs leiden tot de dood van melanocyten.

De ziekte van Vitiligo wordt vaak gekenmerkt door bleke of witte vlekken die verschijnen op het gezicht, handen of voeten. Veel pigment verlies is progressief, maar de mate van pigment verlies kan variŽren binnen elke Vitiligo merk. Houd in gedachten dat het gebied van licht letsel of zonnebrand zijn meer vatbaar voor. Typische vitiligo toont een gebied van melkwitte huid, maar er kunnen verschillende tinten van pigment in een patch. Soms is een grens van een donkere huid kan cirkel een oppervlakte van een lichte huid. De duur en de ernst van pigment verlies verschillen, terwijl een licht huidtype mensen merken het contrast tussen suntanned huid en vitiligo getroffen gebieden.

Sinds Vitiligo kan optreden met andere auto-immuunziekten zoals schildklier ziekte, dus het is altijd de moeite waard een arts te raadplegen in de tijd. De meeste mensen met vitiligo hebben een goede algemene gezondheid voorwaarden. Soms kan die veranderingen aan het uiterlijk van individuen die invloed kunnen hebben van een persoon emotioneel en psychologisch welzijn. Echter, vandaag zijn er verschillende strategieŽn helpen Vitiligo getroffen personen nederlaag van de ziekte. Personen met Vitiligo moet een dokter raadplegen in het geval van het gevoel emotioneel en mentaal lage streek. Het zou verstandig zijn om de geestelijke gezondheidszorg te raadplegen voordat je gaat door mentale stress of depressie.

Laat ons kennis maken met onze meest effectieve kruidenmiddel, Cure Vitiligo Oil. We weten dat je pijn en frustratie en hebben dus een speciaal ontworpen kruidenmiddel, Cure Vitiligo olie ontwikkeld. The Cure Vitiligo Oil dat u zijn op zoek naar is gegarandeerd om uw zoekopdracht einde te maken aan een snelle re-pigmentatie van de huid Vitiligo aandoening met geen bijwerkingen hebben. Maak een verstandige zet, pak 's werelds beste Vitiligo kruidenmiddel, Cure Vitiligo Olie en snel een re-pigmentatie van de Vitiligo aangetaste huid.

Personen met Vitiligo huidaandoening treft u onze Cure Vitiligo Olie zeer nuttig voor volledige genezing van de ziekte. Klinisch bewezen permanente genezing voor de huidaandoening, vitiligo of Leucoderma, Cure Vitiligo Olie is 100% gegarandeerd. Degenen met Vitiligo zijn er zeker van om 's werelds beste' Cure Vitiligo Oil 'een zegen voor de Vitiligo ziekte en Vitiligo plekken vechten. Cure Vitiligo Olie vormt een speciaal ontworpen kruidenformule dat een dergelijke ingrediŽnten als zwarte komijn, Kokosolie, Berberis Root en Psoralea coryli Folia bevat. Deze kruiden worden zorgvuldig gemengd in een vaste verhouding, dat Vitiligo nederlagen en stimuleert re-pigmentatie van de huid. Sinds zuivere kruiden zijn de belangrijkste bestanddelen van Cure Vitiligo olie, daarom is het veilig met minder of geen bijwerkingen.

Q: Wat is de stand van de huid te verliezen pigment genoemd?

A: Het is een aandoening genaamd Vitiligo / Leucoderma / Lekoderma die wordt gekenmerkt door witte patchess van de huid veroorzaakt door disfunctie of vernietiging van melanocyten dwz pigment productie cellen van nature aanwezig in de huid. De patches komen vaker voor in gebieden waar de huid wordt blootgesteld aan de zon. Ze lijken meer in het algemeen op handen, voeten, armen, gezicht, lippen, oksels, liezen, rond lichaamsopeningen, geslachtsdelen. De patches kunnen wel of niet uitbreiden naar andere delen van het lichaam

vitiligo skim aandoening, vitiligo skean aandoening, vitiligo sken aandoening, vitiligo skinn stoornis


order

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
IngrediŽnten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter