share
 

Vitiligo Symptomen

Vitiligo wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van witte of bleke vlekken op de huid of kleine macules (gebieden met een verschillende huidskleur). Vitiligo invloed op 1-2 miljoen mensen in de VS alleen. Vitiligo is wijd verspreid is in beide seksen en alle rassen.
Met het oog op de symptomen van Vitiligo te begrijpen, moeten we eerst richten op de oorzaken van ziekte. De wetenschap is nog niet in staat geweest om een exacte oorzaak van deze ziekte te bepalen. Echter een veel begrepen is over de ziekte in de afgelopen jaren. Verschillende hypotheses zijn voorgesteld door wetenschappers aan de oorzakelijke factor van Vitiligo waaronder worden;

Auto-immuunziekte:

Zoals hyperthyreoÔdie of hypothyreoÔdie stijgt de patiŽnt de gevoeligheid voor Vitiligo. Per deze theorie, het gen TYR verhoogt de gevoeligheid van melanocyten van het immuunsysteem. Per sommige onderzoekers de melanocyten zelf zijn verantwoordelijk voor hun eigen vernietiging.

Genetische aandoening:

Vitiligo kan wel of niet draaien in een gezin. Kinderen met Vitiligo ouders zijn meer geneigd om te erven van de Defected genen.

Zonnebrand:

Kan ook aanzetten melanocyt vernietiging leiden tot de ontwikkeling van witte vlekken op de huid, maar deze hypothese is in de beginfase. Er is geen hard bewijs om deze bewering terug.

Emotionele nood:

Een hypothese suggereert dat emotionele stress leidt tot chemische veranderingen in het lichaam die op kan leiden terug naar Vitiligo, maar uitgebreid onderzoek is nodig om deze hypothese te versterken.
Van al deze, auto-immuunziekte is de meest plausibele en betrouwbare oorzaak van vitiligo. Meer wetenschappelijke studies zijn onderweg uit te breiden over de aard van de studies. Hopelijk binnenkort de exacte oorzaak bekend zal zijn en dus de remedie beschikbaar zal zijn. Voor zover nog niet, de ziekte blijft een mysterie en dus geen exacte en absolute remedie kan worden verstrekt.
Geen kwestie wat de oorzaak is, is het de witte of bleke vlekken op de huid, dat zijn de grootste ongemak voor de patiŽnt. Vitiligo patiŽnten zijn vaak verward met lepra patienten en dus vermeden en verstoten. Dit sociaal isolement en het gevoel van afwijzing leidt tot psychische depressie en patiŽnten voelen zich slechter. Het is belangrijk voor mensen, die Vitiligo patiŽnten hebben in hun familie en omgeving, om ze te laten voelen normaal en belangrijk en niet een of andere sociale verschoppelingen of paria's. Probeer niet tegen hun huid start voor onze ogen soms onze geest spreken en de schade te doen zonder enige uiting van onze kant.
Het belangrijkste symptoom van vitiligo is de verschijning van vlekken op de huid. Er zijn twee soorten Vitiligo;

Non – segmentale Vitiligo:

 1. Verschijnt op elke leeftijd.
 2. Gelokaliseerde of gegeneraliseerde patches. Patches zijn meestal gegeneraliseerd naar het gehele lichaam, een aandoening die bekend staat als Vitiligo universalis.

Segmentale Vitiligo:

 1. Snelle verspreiding
 2. Auto-immuun aandoeningen geen rol spelen.
 3. In tegenstelling tot niet-Segmentale Vitiligo is een veel staltype en topische behandeling het beste werkt voor het.

 

Vitiligo plekken verschijnen meestal op de lichaamsdelen blootgesteld aan de zon;

 1. Gezicht
 2. Ogen
 3. Handen
 4. Neusgaten
 5. Monding
 6. Polsen
 7. Geslachtsdelen
 8. Navel
 9. Rectale gebieden
 1. Vroeg grijs worden van haar is een van de symptomen van Vitiligo. Echter, niet alle de patiŽnten met Vitiligo vertonen de sporen van de vroege vergrijzing van haar.
 2. Sommige patiŽnten vertonen ook een teken van verlies van kleur in mondholte.

Vitiligo is een van de zeldzame ziekten, het heeft een wereldwijde prevalentie van minder dan 1%. Van de twee soorten, Niet Segmentale komt vaker voor. Een ding dat moet worden begrepen is dat Vitiligo is een chronische aandoening, het verspreidt zich langzaam door de jaren heen. Meestal zijn de patches verschijnen in het 40ste jaar van het leven. Dat de patches al dan niet zullen uitbreiden kan niet worden voorspeld.

 

order

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
IngrediŽnten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter